Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Παρουσίαση μυθιστορήματος της ποιήτριας και συγγραφέα κ. Λεμονιάς Μουλά

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΕΩΝ.
Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος της ποιήτριας και συγγραφέα κ. Λεμονιάς Μουλά, που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ωρεών, σε ένα ειδυλλιακό και πολιτισμένο περιβάλλον, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον όμορφο χώρο του λιμανιού των Ωρεών.
Η προσεγμένη σύνθεση του πάνελ των παρουσιαστών και ο τρόπος παρουσίασης του βιβλίου «Ξένη μέσα στη ζωή της» της κ. Μουλά, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Μεταξύ αυτών ήταν και η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε την τεράστια συμβολή του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Ωρεών, αλλά και γενικότερα όλων των αντίστοιχων Συλλόγων του Δήμου μας, στην πολιτισμική ανάπτυξη της Τοπικής Κοινωνίας.


Η κ. Ευσταθίου, αφού συνεχάρη θερμά τους διοργανωτές και την Συγγραφέα, τόνισε πως αυτού του είδους οι εκδηλώσεις προσφέρουν «Διασκέδαση» και «Ψυχαγωγία» με την κυριολεκτική σημασία και έννοια που η  ελληνική μας γλώσσα έχει δώσει στους όρους αυτούς. Αγωγή ψυχής και πνεύματος υπό συνθήκες ευφορίας των αισθήσεων. 

Posted by Sourta Ferta on 10:40 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Παρουσίαση μυθιστορήματος της ποιήτριας και συγγραφέα κ. Λεμονιάς Μουλά �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery