Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα της οδικής ασφάλειας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε σήμερα, 2 Αυγούστου 2016, με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα ενίσχυσης της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Ειδικότερα, συμφωνήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς την κατεύθυνση της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, με αφορμή και την αύξηση των μετακινήσεων λόγω της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου.

Μεταξύ άλλων, θα διανεμηθεί από τους αστυνομικούς στα Γραφεία Τουριστικής Αστυνομίας στα αεροδρόμια της χώρας, έντυπο ενημερωτικό υλικό του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με συμβουλές και πληροφορίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της τροχαίας αστυνόμευσης και της πρόληψης που πραγματοποιείται μέσω της ενημέρωσης, συμφώνησαν στην από κοινού ανάληψη δράσεων με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Υπεύθυνη Ποιότητας του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς», Μαρία Νιώτακη, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Τζίγκος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης και η Εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου.

************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 7:00 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery