Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα για νέες παιδικές χαρές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα κατασκευής νέων Παιδικών Χαρών, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές, από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.
    Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει όλες τις Δημοτικές Ενότητες και στόχο έχει να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους για τα παιδιά, που να μπορούν να χαίρονται με ασφάλεια το παιχνίδι.
    Ήδη είναι έτοιμη και θα παραδοθεί για χρήση την Τρίτη 9 Αυγούστου, μια νέα Παιδική Χαρά στο Βασιλικό της Δ.Ε. Ληλαντίων, δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
    Επίσης, σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εργασίες από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας για κατασκευή Παιδικής Χαράς, αλλά και χώρου εκδηλώσεων, στην περιοχή της Καναπίτσας, δίπλα από το εκκλησάκι της Παναγιάς Λαγκαδιώτισσας.
Επιπλέον, την Τρίτη 9 Αυγούστου ξεκινούν από το ίδιο τμήμα, οι εργασίες για τη   δημιουργία νέας Παιδικής Χαράς στη Ν. Αρτάκη, στην περιοχή κοντά στο λιμάνι.              Γραφείο Τύπου
        
          Δήμου Χαλκιδέων 

************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 2:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα για νέες παιδικές χαρές �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery