Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Παρέμβαση στήριξης της Λίμνης Ευβοίας από Νίκο Μαυραγάνη

Επιτόπια επίσκεψη με τον υπουργό Τσιρώνη

Επίσκεψη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη και συμμετοχή σε σύσκεψη για τη στήριξη της πληγείσας από την πρόσφατη πυρκαγιά Λίμνης Ευβοίας, πραγματοποίησε στις 9/8/2016 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Οικονομίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  π. Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μαυραγάνης

Ο Νίκος Μαυραγάνης πρότεινε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

α) Τη μίσθωση της εργασίας των δασεργατών και των ρητινοκαλλιεργητών της περιοχής για την εκτέλεση όλων των έργων αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασίας και της αναδάσωσης, που θα πραγματοποιηθούν άμεσα στην πρόσφατα καείσα δασική περιοχή της Λίμνης, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ των δασεργατών - ρητινοκαλλιεργητών ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. Τα έργα αυτά θα συνεχίζονται σε βάθος τριών έως πέντε ετών και έτσι να στηριχθούν οι παραπάνω παραγωγοί του δάσους που ακόμη και πριν την πυρκαγιά είχαν απολέσει σημαντικό μέρος των παλαιών επιδοτήσεων.

β) Στήριξη της δασικής υπηρεσίας με υλικά μέσα (μηχανήματα έργου) από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΠΛΑΤΙΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

γ) Στήριξη των κτηνοτρόφων με άμεση παροχή ζωοτροφών.

αδ) Συνεννόηση με ιδιοκτήτες μεγάλων δασικών εκτάσεων, ώστε η βόσκηση των ζώων και η ρητίνευση των δένδρων να συνεχιστεί εντός αυτών των εκτάσεων και

ε) Να γίνει εντατικοποίηση των μέσων δασοπυρόσβεσης (εναέριων και επίγειων) που πρέπει να βρίσκονται είτε μέσα στο νομό είτε πλησίον αυτού, αφού ολόκληρη η περιοχή της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας έχει χαρακτηριστεί με το Π.Δ. 575/1980, ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Την εξέλιξη της διαδικασίας στήριξης της πληγείσας περιοχής θα παρακολουθούμε στενά.

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Οικονομίας

Ανεξαρτήτων Ελλήνων & π. Βουλευτής Ευβοίας

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Posted by Sourta Ferta on 1:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Παρέμβαση στήριξης της Λίμνης Ευβοίας από Νίκο Μαυραγάνη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery