Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο τύπος σήμερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο Σαμαράς με κυνήγησε

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τον Αντώνη Σαμαρά «φωτογράφησε» ως υπαίτιο για την εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη ο ισχυρός άνδρας του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ».

ΕΘΝΟΣ: Βόμβα κατασχέσεων από την Εφορία για χρέη

Η εφημερίδα σημειώνει: «αντιμέτωποι με την απειλή κατασχέσεων από την εφορία για ληξιπρόθεσμα χρέη βρίσκονται 1.492.088 φορολογούμενοι. Σε αυτούς τους οφειλέτες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μπορεί να επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης οφειλών».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα ψιλά γράμματα στις ρυθμίσεις δανείων

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δανειολήπτες για να χαρακτηριστούν «συνεργάσιμοι». Οι τράπεζες θα υποβάλλουν ήπια πρόταση ρύθμισης και αν δεν υπάρξει, συμφωνία, αντιπρόταση οριστικής διευθέτησης».

ΕΣΤΙΑ: Υπάρχει Ευρώπη μετά τον Σώυμπλε;

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «συγκλίνουσες πληροφορίες και σενάρια φέρουν τον 14χρονο Γερμανό πολιτικό και υπουργό Οικονομικών κ. Β. Σόιμπλε να επιλέγει την απόσυρση και όχι την διεκδίκηση της Καγκελλαρίας, τα επόμενα χρόνια».

Η ΑΥΓΗ: Συναίνεση στο αυτονόητο

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «από το 1894 χρονολογείται η βούληση της ελληνικής πολιτείας να κατασκευαστεί τέμενος στην Αθήνα, μόλις το 2016 μπορεί να γίνει πράξη, ώστε να πάψει να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς λατρευτικό χώρο για τους μουσουλμάνους πολίτες και επισκέπτες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Νεοναζιστικές κραυγές

Η εφημερίδα γράφει ότι: «η ατελείωτη δίκη των ηγετικών στελεχών της εμποδίζει τη νεοναζιστική Χ.Α. να επιδοθεί στις συνήθεις εγκληματικές δράσεις της. Έχουν επιλέξει να ασχημονούν στο Κοινοβούλιο δημιουργώντας διαρκώς επεισόδια, ώστε να διατηρηθεί η συνοχή της νεοναζιστικής οργάνωσης».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Περισσότεροι τουρίστες, χειρότερα αποτελέσματα

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «ένα παράδοξο φαινόμενο θα παρατηρηθεί φέτος στον τουριστικό κλάδο της χώρας. Ενώ αναμένεται ότι τελικά οι τουρίστες που θα έρθουν συνολικά στο έτος θα είναι περισσότεροι, το ταμείο της τουριστικής βιομηχανίας θα είναι… μείον».

ΤΑ ΝΕΑ: Τεμενάδες και ρουσφέτια

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σήμερα το μουσουλμανικό τέμενος, χθες το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, αύριο κάτι άλλο. Κι όμως, το Μαξίμου προσπερνά εύκολα την απροθυμία του Πάνου Καμμένου να υπερψηφίζει νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες διαφωνεί για λόγους αρχής».

KONTRA NEWS: Το καλοκαίρι του τρόμου στην Ευρώπη

Η εφημερίδα γράφει ότι «διαρκής τρομοκρατική απειλή των Τζιχαντιστών σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση συνθέτουν ένα καλοκαίρι του τρόμου σχεδόν για ολόκληρη την Ευρώπη. Κόκκινος συναγερμός σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σύνοδος των «7»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε καλό δρόμο οι επαφές για το ραντεβού στις αρχές Σεπτεμβρίου. Νέες συμμαχίες αναζητά η κυβέρνηση. Πιέσεις για χαλάρωση της λιτότητας. Συνάντηση κορυφής σε Αθήνα, Τσίπρα με Ολάντ, Ρέντσι, Ραχόι, Κόστα, Αναστασιάδη και Μουσκάτ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΟΛΠ: Το σχέδιο των Κινέζων

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στον Πειραιά στρέφει την προσοχή του το Πεκίνο την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά εισέρχεται στην εποχή της Cosco. Πρόκειται για το «μεγαλύτερο στοίχημα» που έχει βάλει μέχρι σήμερα ο κινεζικός ναυτιλιακός γίγαντας».
************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 11:25 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο τύπος σήμερα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery