Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Καλώς όρισες ΕΝΦΙΑ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αυξημένο ΕΝΦΙΑ, από 10 έως και 1.000 ευρώ, καλούνται φέτος να πληρώσουν 2.274.284 ιδιοκτήτες ακινήτων, εν αντιθέσει με 2.463.586 υπόχρεους που θα καταβάλουν χαμηλότερο φόρο και 1.667.901 φορολογουμένους που δεν θα δουν καμία μεταβολή στο ποσό του φόρου σε σύγκριση με το 2015».

ΕΘΝΟΣ: «Πρόσληψη με το επίδομα ανεργίας»

Η εφημερίδα σημειώνει: «καινοτόμο πρόγραμμα από το υπουργείο Εργασίας. Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση και με ποιες προϋποθέσεις. Οι αποδοχές και η διάρκεια της απασχόλησης. Τα κίνητρα και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Γυρίστε δουλειά δεν δικαιούστε σύνταξη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο Κατρούγκαλος ψήφισε ευνοϊκή διάταξη για να απαλλάξει εκπαιδευτικούς από τις μειώσεις στις συντάξεις αλλά το Ελεγκτικό Συνέδριο την απέρριψε. Ο Φίλης ζητεί εγγράφως από τους καθηγητές να ανακαλέσουν μέχρι αύριο τις παραιτήσεις τους για λόγους «ουσιώδους πλάνης» ».

ΕΣΤΙΑ: «Νόμος προσλήψεων και ρουσφετιών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «είναι μάλλον κοινότοπο να σημειώσουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκησις είναι ένας από τους μεγάλους «ασθενείς» στη χώρας μας: Βαθειά ριζωμένη διαφθορά, έλλειψις αξιολογήσεως δομών και προσωπικού».

Η ΑΥΓΗ: «ΕΝΦΙΑ: Μεταφορά βαρών στους μεγαλοϊδιοκτήτες»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «δύο στους τρεις με μειωμένο ή ίδιο φόρο. Μόνο το 11% των φυσικών προσώπων και η πλειονότητα των επιχειρήσεων θα έχουν αυξημένο φόρο. Ολ. Γεροβασίλη: «Στόχος η αλλαγή του ΕΝΦΙΑ το επόμενο διάστημα».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Με τα πορτοφόλια πάνω στο τραπέζι»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες είναι οι ισχυρότεροι επιχειρηματίες της χώρας. Όποιος πληρώσει τα περισσότερα θα βγει νικητής. Αποκλείστηκε ο Φίλιππος Βρυώνης, ξαφνική επίθεση του Alpha στον δικηγόρο Γιάννη Ματζουράνη».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Δεν υπάρχει συμφωνία στο προσφυγικό χωρίς τη βίζα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «μήνυμα τερματισμού της συμφωνίας για το προσφυγικό εφόσον η ΕΕ δεν απελευθερώσει τη βίζα προς τους Τούρκους πολίτες στέλνει, μέσω συνέντευξης στην «Κ», ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Ο ΕΝΦΙΑ δεν βελτιώνεται ούτε αλλάζει μόνο καταργείται»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «η συγκυβέρνηση, με περίσσιο θράσος, σχεδόν πανηγυρίζει, γιατί τάχα έκανε «δικαιότερο» το χαράτσι που θα καταργούσε! Αντιμέτωπα με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2016 βρίσκονται από χτες τα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά».

ΤΑ ΝΕΑ: «Επιχείρηση τηλεκοντρόλ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με διαδικασίες που αμφισβητούνται στον πυρήνα τους αλλά και σε συνθήκες που δεν τιμούν τη χώρα και υποκρύπτουν σκοπιμότητες διεξάγεται σήμερα μια ιδιότυπη δημοπρασία- που θυμίζει τζόγο- για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών».

KONTRA NEWS: «Πολιτικοί στοιχημάτιζαν στη χρεοκοπία της χώρας το 2010 και πλούτισαν!»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μετά από καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων οι Ελβετικές δικαστικές αρχές, θορυβημένες από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να διεκδικήσει αποζημιώσεις-μαμούθ από τις τράπεζες της Ζυρίχης, εμφανίστηκαν, ξαφνικά, θετικοί στο Ελληνικό αίτημα για παροχή δικαστικής συνδρομής, όσον αφορά στη διεύρυνση του γιγαντιαίου σκανδάλου για τα περιβόητα CDS!».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Βαθύτερη η ύφεση»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τη βαριά ατμόσφαιρα που είχε σχηματιστεί από τις πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, λόγω της ανάρτησης των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, αλλά και τις αμετακίνητης στάσης του οικονομικού επιτελείου των Βρυξελλών έναντι της Ελλάδας, ήρθε να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο η «διορθωτική» ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Τα μυστικά του ΕΝΦΙΑ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «λιγότερο φόρο σε σχέση με πέρυσι θα καταβάλλουν 2,4 εκατ. ιδιοκτήτες. «Φουσκωμένος» ο φετινός λογαριασμός για τρεις στους δέκα φορολογούμενους. Φορο-σοκ για 7 στις 10 επιχειρήσεις λόγω του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages