Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου και Βουλευτών Εύβοιας στην Κάρυστο

Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου και Βουλευτών Εύβοιας για τις πυρκαγιές στο Δήμο Καρύστου».
Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου και το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Δέδε καθώς και τους Βουλευτές Εύβοιας Γιώργο Ακριώτη και Ζωή Λιβανίου επισκέφτηκε χτες το Δήμο Καρύστου και είχε επαφές με το Δήμαρχο κ. Ραβιόλο, με φορείς και πολίτες της περιοχής όπου αναφέρθηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κάρυστο αλλά και σε αυτή του Μαρμαρίου και στις ζημιές που προκλήθηκαν σε χορτολιβαδικές εκτάσεις, ελαιώνες και αμπέλια καθώς και σε ζημίες στο οδικό δίκτυο και σε αγροτικές υποδομές.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να δοθούν αποζημιώσεις σε όσους υπέστησαν ζημιές, με άμεση προτεραιότητα σε όσους κτηνοτρόφους επλήγησαν. Άμεση προτεραιότητα θα δοθεί επίσης στη συντήρηση και στον καθαρισμό του Δικτύου Ηλεκτροδότησης προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος πρόκλησης νέας πυρκαγιάς. 


************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 11:20 μ.μ. . Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου και Βουλευτών Εύβοιας στην Κάρυστο �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery