Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο τύπος σήμερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εξόντωση συνταξιούχων

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέα εξοντωτικά χτυπήματα στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ επιφέρει εγκύκλιος του οργανισμού, με βάση την οποία η προσωρινή σύνταξη όσων κατέθεσαν μετά τις 12 Μαΐου αίτηση συνταξιοδότησης θα είναι μειωμένη κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με όσα ίσχυαν μέχρι πρότινος".

ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός στο Αιγαίο για το Προσφυγικό

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αύξηση σε ποσοστό 76% παρουσιάζουν οι προσφυγικές ροές στο Ανατολικό Αιγαίο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν απ΄αυτό. Παρόλο που ο αριθμός των αφίξεων απέχει πολύ από αυτόν που προηγήθηκε της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, είναι έκδηλη η ανησυχία στα νησιά για πιθανή νέα "έκρηξη "ανεξέλεγκτων ροών σε περίπτωση που η συμφωνία ναυαγήσει".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αναδρομικό χαράτσι για 400.000 συντάξεις

Η εφημερίδα γράφει ότι "εγκύκλιος-φωτιά του υπουργείου Εργασίας φέρνει άλλο ένα αναδρομικό χαράτσι, αυτή τη φορά σε 400.000 διπλές συντάξεις, για τις οποίες οι κρατήσεις (6%) για ασθένεια αυξάνονται ως και 200%, ενώ με πλάγιο τρόπο μειώνονται οι συντάξεις ως και 5%!".

ΕΣΤΙΑ: Αναζητείται νέο σύστημα υγείας

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το υπάρχον Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν μπορεί να διορθωθεί. Αν και σε αυτό το αβίαστο συμπέρασμα έχει οδηγηθεί ο κάθε Έλλην, που είτε στην Αθήνα είτε στις περιφέρειες, εχρειάσθη τις υπηρεσίες του."

Η ΑΥΓΗ: Ειδύλλιο με μήνυμα σε Ε.Ε. και ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στον "ακριβό του φίλο" Βλαντίμιρ Πούτιν στράφηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προσπαθώντας αφενός να αναθερμάνει τις σχέσεις με τη Μόσχα , μετά το "πάγωμα" από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους τον Νοέμβριο, αφετέρου να στείλει το μήνυμα στους ΝΑΤΟϊκούς εταίρους στην Ουάσιγκτον, τους οποίους κατηγορεί για εμπλοκή στο πραξικόπημα, ότι η Άγκυρα έχει και άλλη εναλλακτική".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Στη Ρωσία με αγάπη

Σύμφωνα με την εφημερίδα "νέα δεδομένα θέλουν να δημιουργήσουν οι ηγέτες Ρωσίας και Τουρκίας, ο καθένας για λογαριασμό του. Επενδύουν πολλά στη νέα φάση επαναπροσέγγισης των δυο χωρών. Συμφώνησαν σε "ξεπάγωμα" του αγωγού TurkStream και του πυρηνικού σταθμού στο Ακουγιού. Δημιουργούν ταμεία επενδύσεων και θα συνεργάζονται στενά στην αμυντική βιομηχανία".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέο κύμα περικοπών στις κύριες συντάξεις

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "νέα περικοπή στις συντάξεις τους πρόκειται να διαπιστώσουν χιλιάδες συνταξιούχοι στο τέλος του μήνα. Το νέο "ψαλίδι" αφορά όσους λαμβάνουν πάνω από μια κύρια σύνταξη".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η κυβέρνηση για τη νέα σχολική χρονιά διαμορφώνει πιο ζοφερή πραγματικότητα για τα παιδιά του λαού στο σχολείο

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ένα μήνα πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όλα δείχνουν πως διαμορφώνεται μια ακόμη πιο ζοφερή πραγματικότητα. Η διακήρυξη για 20.000 επιπλέον εκπαιδευτικούς έγινε "υπόσχεση σε βάθος τετραετίας".

ΤΑ ΝΕΑ: Αυγουστιάτικο φροντιστήριο για το χρέος

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επιστροφή στα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή του χρέους, τα οποία έχει ουσιαστικά απορρίψει η κυβέρνηση μέσω της υπογραφής του τρίτου Μνημονίου, σηματοδοτεί το πρωθυπουργικό μήνυμα για την επέτειο της διαγραφής του 60% του γερμανικού χρέους. Προς το παρόν, η βουτιά Τσίπρα στη σύγχρονη Ιστορία και οι συστάσεις του προς τους πιστωτές τροφοδοτούν την αυγουστιάτικη εκλογολογία".

Kontranews: Ο Αλέξης απαιτεί τη διαγραφή και του δικού μας χρέους

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στις 8 Αυγούστου του 1953, πριν 63 χρόνια ακριβώς υπεγράφη η συμφωνία του Λονδίνου, που προέβλεπε τη διαγραφή του 60% του δημόσιου χρέους της ηττημένης Γερμανίας και αποπληρωμή του υπόλοιπου 40% μετά από τριάντα χρόνια και μάλιστα με ρήτρα εμπορικού πλεονάσματος. Η συμφωνία αυτή υλοποιήθηκε και με την υπογραφή της Ελλάδος".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Άδειες -εξπρές για ίδρυση επιχειρήσεων

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "διαδικασίες-εξπρές για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων σε τρεις βασικούς κλάδους, τα τουριστικά καταλύματα, τη μεταποίηση τροφίμων και ποτών και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εισάγει το νομοσχέδιο για το "Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις" του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, το οποίο έθεσε χθες σε δημόσια διαβούλευση η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αδειοδοτήσεις σε χρόνο μηδέν

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σκούπα" για το πολυδαίδαλο σύστημα αδειοδότησης επιχειρήσεων και βάση για την απλοποίηση των διαδικασιών άσκησης των οικονομικών δραστηριοτήτων τους φιλοδοξεί η κυβέρνηση να αποτελέσει το σχετικό νομοσχέδιο που έθεσε χθες σε δημόσια διαβούλευση ως τις 29 Αυγούστου η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας".


************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 8:20 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο τύπος σήμερα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery