Παροχή Δωρεάν Φαρμακευτικής Περίθαλψης Ανασφαλίστων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παροχή Δωρεάν Φαρμακευτικής Περίθαλψης Ανασφαλίστων

Το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι, από 01/08/2016 ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Κ.Υ.Α. Α3(γ)/ΓΠ/οικ.25132 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 908/04-04-16 τ.Β’), «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφαλίστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας»

Με τη νέα ρύθμιση η πρόσβαση των δικαιούχων σε ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη στις Υπηρεσίες του Ε.Σ.Υ. γίνεται απευθείας με τη χρήση ΑΜΚΑ ή με τη χρήση της κάρτας υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού. Η φαρμακευτική περίθαλψη γίνεται απευθείας σε ιδιωτικά φαρμακεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 παρ. 1., εκτός από περιπτώσεις ψυχιατρικών και νευρολογικών συνταγογραφήσεων που εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι – ανασφάλιστοι, κάτοικοι  του Νομού Ευβοίας, να προσέλθουν στο Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας (Γλάυκου 27, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ) ή στα κατά τόπους ΚΕΠ για την υποβολή αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2221060154

Η κατάθεση των δικαιολογητικών για την παροχή δωρεάν φαρμακευτικής κάλυψης σε ανασφαλίστους θα γίνεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη από 08.30έως και 13.30.

Την Παρασκευή το γραφείο θα παραμένει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιείται ο έλεγχος, η έκδοση αποφάσεων και η καταχώρηση στο ηλεκτρονικό μητρώο ανασφαλίστων –οικονομικά αδυνάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:
1.    ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ – ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ
2.    ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠ. ΔΗΛΩΣΗΣΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages