Αγωνιστικό ξεκίνημα της ΑΕ Ληλαντίου - Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αγωνιστικό ξεκίνημα της ΑΕ Ληλαντίου - Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΗΣ.

Την Τετάρτη 17/8 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις της σχολής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της   ομάδας μας για την  νέα  ποδοσφαιρική χρονιά.
Η ομάδα μας  για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά παραχώρησε αθλητές της (Ζαούρης και Μπούρικας ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ,Μπαλόζι Κριστιάν ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, Ντουλαβέρης και Κακός ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Κορκόβελος  ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ)σε ομάδες Α΄ κατηγορίας και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθήσει τη  εξέλιξη των αθλητών για να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η  δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας όλα αυτά τα χρόνια και η εμπιστοσύνη γονέων και αθλητών, μας κάνουν υπερήφανους να βλέπουμε αθλητές μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ευχόμαστε στους αθλητές που αποχώρησαν από την ομάδα μας υγεία και επιτυχίες στα νέα σωματεία που μεταγράφηκαν.
Τα φιλικά παιχνίδια που έχουν κλειστεί μέχρι τώρα για την ομάδα μας είναι 28 ή 29/8 ΑΕ Χαλκίδος,1/9 Μιαούλης Φύλλων, 4/9 ΑΟ Κανήθου,  7/9 ΑΟ Παραλίας,11/9     ΑΕ Προποντίς και 14/9 Ευβοικός Αγίου Νικολάου.
Ταυτόχρονα συνεχίζονται και οι εγγραφές για νέους αθλητές στη Σχολή μας, και εδώ  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε παλαιούς και νέους αθλητές αλλά και τους γονείς τους  για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και εμπιστεύονται  τα παιδιά τους στην Σχολή  μας που συνεργάζεται με το μεγαλύτερο Σωματείο στην Ελλάδα τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην Σχολή,


Ρόγκας Νικόλαος
Διευθυντής Σχολής | Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού
Άγιος Νικόλαος Μπούρτζι, 34100 | Χαλκίδα
(Τ): 2221055652 κ΄ 6932257686| (F):2221055652
Info@internationalfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages