Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τρέλα με το Ελληνικό.

Η εφημερίδα γράφει ότι «πολιτική θύελλα ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι το υπουργείο Πολιτισμού προωθεί την οριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου εντός του μεγαλύτερου τμήματος του Ελληνικού, καθώς και την κήρυξη σειράς επιπλέον κτισμάτων ως διατηρητέων».

ΕΘΝΟΣ: Τορπίλη στον νόμο Κατσέλη.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «για οφειλέτες που απολαμβάνουν τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου ενώ διαθέτουν ρευστό και ακίνητη περιουσία κάνουν λόγο τα τραπεζικά ιδρύματα. Αβάσιμα χαρακτηρίζουν τα στοιχεία οι ενώσεις καταναλωτών και καταγγέλλουν απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στη σύνταξη 12 έως 17 χρόνια νωρίτερα.

Η εφημερίδα γράφει ότι «τα 16 "παράθυρα" ευνοϊκής συνταξιοδότησης για γονείς με ανήλικο και τρίτεκνους. Τι ισχύει για ασφαλισμένους πριν και μετά το 1993. Ποιες γυναίκες κλειδώνουν έξοδο από τα 50 και ποιοι άνδρες από τα 52».

ΕΣΤΙΑ: «Πέμπτη φάλαγγα» για την τρομοκρατία

Η εφημερίδα τονίζει ότι «το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους, ακόμη και για σεσημασμένους τρομοκράτες. Αλλά είναι βέβαιο ότι δεν ήταν ο σεβασμός προς την βασική αυτή αρχή της Δικαιοσύνης που ωθεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τάσσονται αλληλέγγυοι προς αυτούς».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Μυστικά και ψέματα για το Ελληνικό.

Η εφημερίδα γράφει ότι «μία παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού για την οριοθέτηση των αρχαιολογικών ζωνών στο Ελληνικό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που διαβλέπει κινδύνους...ματαίωσης της επένδυσης. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι η πολιτιστική κληρονομιά θα προστατευθεί και τα έργα θα προχωρήσουν. "Μήλον της Έριδος" είναι οι παλιές εγκαταστάσεις του αμερικανικού κολεγίου, που οι επενδυτές σχεδιάζουν να το κατεδαφίσουν για να φτιάξουν κτίριο 15.000 τετραγωνικών για καζίνο».

ΤΑ ΝΕΑ: Ένα βήμα μπρος, ενάμισι βήμα πίσω.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε συνεχή εμπόδια που υψώνονται εκ των έσω σκοντάφτουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Αποκορύφωμα των παλινωδιών αποτελεί η παρέμβαση Μπαλτά για το Ελληνικό, ενώ η εικόνα γίνεται πιο θολή μετά τη διπλή επίθεση του Πάνου Σκουρλέτη στον επικεφαλής τουΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα (για την πώληση του 17% της ΔΕΗ) και στον Χρήστο Σπίρτζη (για τα πλευρικά διόδια σε Βαρυμπόμπη-Άγιο Στέφανο)».

Kontranews: Πού πήγαν τα λεφτά από τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

Σύμφωνα με την εφημερίδα «το γιγαντιαίο πολιτικό σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια που άρπαξαν τοΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από τις τράπεζες, που ξεπερνούν το αστρονομικό ποσό των τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, βγαίνει από τα συρτάρια της Εισαγγελίας που είχε καταχωνιαστεί μετά την ψήφιση της τροπολογίας της ντροπής από την κυβέρνηση Σαμαρά, με την οποία απαλλάσσονταν από ποινικές ευθύνες οι τραπεζίτες που υπέγραφαν και χορηγούσαν τα χαριστικά αυτά δάνεια, χωρίς καμία εγγύηση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Τρικ με την εισφορά αλληλεγγύης

Η εφημερίδα τονίζει ότι «με πέντε τεχνάσματα του υπουργείου Οικονομικών, που εφαρμόζονται από το 2011 έως και το 2016, φουσκώνει ο λογαριασμός της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης, επιβαρύνοντας μικρομεσαίους φορολογούμενους».
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages