Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών -Γυναικών

Μία ακόμη μεγάλη διεθνή αθλητική διοργάνωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η πόλη της Χαλκίδας, χάρη στο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής να αναπτυχθεί περαιτέρω στην περιοχή ο αθλητικός τουρισμός, που αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού παγκοσμίως.
    Αυτή τη φορά, με την συμβολή του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Καράτε Ανδρών -Γυναικών, γεγονός που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής πάνω από 1.000 άτομα, αθλητές, προπονητές,συνοδοί κ.λ.π.
    Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής διοργάνωσης επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Αυγούστου τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη αντιπροσωπεία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, αποτελούμενη από τον   επίτιμο πρόεδρο Γιώργο Γερόλυμπο, την γενική γραμματέα Εμμανουέλα Ποντίδα και τον διευθυντή του αθλήματος Κεϊβάν Γκάζι.

    Στην συνάντηση, που συμμετείχε και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη με συνεργάτες της, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, το οποίο σχεδιάζεται να διεξαχθεί και αυτό στη Χαλκίδα, τον Απρίλιο ή Μάϊο του 2017.
      
  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 


************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 5:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών -Γυναικών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery