Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τα mails της προδοσίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Ο Μαν. Κοττάκης αποκαλύπτει: τα ντοκουμέντα που «τρέμουν» οι δανειστές! Πώς σχεδιάστηκε αλλά και εκτελέστηκε (με πειραγμένα στοιχεία!) το βρόμικο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας προκειμένου να εξοφληθούν στο ακέραιο οι ξένες τράπεζες».

ΕΘΝΟΣ: «Σε νέα θέση 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι»

Η εφημερίδα σημειώνει: «κλειδί των αλλαγών τα νέα οργανογράμματα για αποσπάσεις, μετατάξεις και μετακινήσεις για το σύνολο του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει προσλήψεις για όλες τις κενές θέσεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ποιοι «κλειδώνουν» σύνταξη από τα 60!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «χιλιάδες ασφαλισμένοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα παράθυρα της νέας νομοθεσίας και να αποφύγουν τα 67. Κριτήριο «κλειδί» ο χρόνος συμπλήρωσης της 25ετίας και της 35ετίας. Τι ισχύει για μητέρες».

ΕΣΤΙΑ: «Διχασμό κηρύττει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η ΔΟΛΙΟΤΗΣ της Αριστεράς αποκαλύπτεται κατά τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στα θέματα ιστορικής μνήμης τα οποία παραποιεί αναισχύντως. Διαστρέβλωσις της Ιστορίας στα σχολικά βιβλία».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η αγωνία του καναλάρχη πριν από τη δημοπρασία»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αύριο το πρωί, στις 6, ξεκινάει η διαδικασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου θα διεξαχθεί η δημοπρασία, θα αποτελεί απόρθητο φρούριο».

ΤΑ ΝΕΑ: «Από Αύγουστο χειμώνα στη διαπραγμάτευση»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους για την κυβέρνηση, η οποία αντιμετωπίζει εκ νέου κλίμα καχυποψίας. Πρεμιέρα με αγκάθια στις Βρυξέλλες στη σκιά της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ».

KONTRA NEWS: «Αποζημίωση μαμούθ διεκδικεί από τη UBS ο Παπαγγελόπουλος»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το στόχαστρο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου μπήκε η εγκληματική οργάνωση της UBS, η γνωστή και μεγάλη Ελβετική τράπεζα, στην οποία κατευθύνονταν μέσα από παράνομους δίαυλους μαύρες καταθέσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από Έλληνες φοροφυγάδες, λαθρέμπορους, απατεώνες αλλά και μεγαλόσχημους παράγοντες της δημόσιας ζωής».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Επιστροφή στα δύσκολα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα είναι από σήμερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς όλα τα σοβαρά «μέτωπα» θα ανοίξουν ταυτόχρονα. «Αγκάθια» τα 14 ανοιχτά προαπαιτούμενα και η υπόθεση «ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages