Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συγχαρητήρια επιστολή Τάσου Πρατσόλη προς τους επιτυχόντες

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν μετά από μεγάλη πίεση, διάβασμα και στέρηση ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης, να πετύχουν το στόχο τους και να περάσουν στις σχολές που επέλεξαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουν πάντα επιτυχίες και να καταφέρουν στην ζωή τους να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.
Θα ήταν παράλειψη όμως να μην επισημάνω και για όσους πιθανόν δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, ότι στη ζωή θα κληθούν, όπως όλοι μας, να δώσουν πολλές μάχες.  Το κρίσιμο είναι να μην το βάζεις κάτω και να επιμένεις  με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και περισσότερη προσπάθεια.
Τέλος, αξίζουν ειδική αναφορά και ξεχωριστά συγχαρητήρια, οι οικογένειες όλων των υποψηφίων, οι οποίες όπως παραδοσιακά πράττουν οι ελληνικές οικογένειες, υποστηρίζουν, ενισχύουν, ενθαρρύνουν τα παιδία τους να εξελιχθούν και να προοδεύσουν, χωρίς να υπολογίζουν ούτε κόπους ούτε χρήματα, παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Posted by Sourta Ferta on 3:50 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συγχαρητήρια επιστολή Τάσου Πρατσόλη προς τους επιτυχόντες �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery