Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ενημερωτική εκδήλωση στην Ανθηδώνα για τις επενδυτικές δυνατότητες του προγράμματος CLLD/LEADER.

 Αναπτυξιακή Εύβοιας, στα πλαίσια του καταρτισμού της τελικής φάσης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER «Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 18:30 στην Δροσιά (Αίθουσα Συνεταιρισμού Δροσιάς), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για να παρουσιάσει τα επενδυτικά προγράμματα CLLD/LEADER 2014-2020.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε ιδιώτες, συνεταιρισμούς, συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται ή σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή παρέμβασης.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευρεία ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, η ανάλυση των επενδυτικών δράσεων και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το τοπικό πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις επενδυτικές και κοινωνικές ανάγκες τις περιοχής και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες.
Το πρόγραμμα CLLD/LEADER σχεδιάζεται μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης οπότε είναι σημαντική η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων και φορέων της περιοχής.
Για τους τρόπους κατάθεσης επενδυτικών σχεδίων από τους ιδιώτες και τους συλλογικούς φορείς και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα evialeader.blogspot.com. Παράλληλα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αναπτυξιακή Εύβοιας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2221026626 – 2221089706 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση anevialeader@gmail.com.

Posted by Sourta Ferta on 4:10 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ενημερωτική εκδήλωση στην Ανθηδώνα για τις επενδυτικές δυνατότητες του προγράμματος CLLD/LEADER. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery