Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σημαντικές δράσεις στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Χάρη στις παρεμβάσεις που γίνονται από τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλάζει όψη και το διδακτήριο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.
Μετά από σχετική δημοπρασία, με αρχικό προϋπολογισμό 150.000,00€, εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των όψεων του κτιρίου και στη συνέχεια θα γίνουν ελαιοχρωματισμοί. Ταυτόχρονα, από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων και τη συνεργασία της ΔΕΥΑΧ, εκτελούνται εργασίες για εγκατάσταση αγωγών ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων, γεγονός που θα διασφαλίσει την υγιεινή του σχολείου.
Ιδιαίτερα σημαντικές χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις και ο Διευθυντής του σχολείου Αλέξανδρος Γερογιώργης, τονίζοντας ότι τα έργα αυτά, αποτελούσαν αίτημα της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων Β. Καθαροσπόρης, δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει τη δέσμευση του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, δίνοντας προτεραιότητα σε έργα που αφορούν στη σχολική στέγη. Τόνισε ακόμη, ότι στην περίπτωση του 10ου Δημοτικού Σχολείου, οι εργασίες επεκτείνονται και στα αποχετευτικά δίκτυα, που θα συμβάλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων    


     

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Posted by Sourta Ferta on 4:40 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σημαντικές δράσεις στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery