Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πατάμε τη Λιβαδειά στις 25/9. Έλα κι εσύ!!!!

Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του 4™ Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη όλες οι διαδικασίες για την καλύτερη διοργάνωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.
Ήδη έχουν ξεκινήσει ενέργειες για την αναβάθμιση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα.
Το ηχητικό μήνυμα για την προώθηση ήδη «παίζει» στα ΜΜΕ από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό οι διοργανωτές καλούν του πολίτες την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, να βγουν στους δρόμους της πόλης να πάρουν μέρος και να τρέξουν σε μία από τις διαδρομές που έχει η εκδήλωση, να περπατήσουν και να βγουν στους δρόμους να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η πόλη θα έχει άλλο χρώμα, θα αλλάξει, θα σπάσει η μονοτονία.
Οι εγγραφές συνεχίζονται. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης
9 κάντε την εγγραφή σας σήμερα υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων οι οποίοι δηλώνουν συμμετοχή από όλη τη χώρα.
Ο Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος Λιβαδειάς είναι το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της Στερεάς Ελλάδας και διεξάγεται σε μια εποχή ιδανικών συνθηκών για τρέξιμο και παράλληλα αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος διεξάγεται περίπου ένα μήνα μετά.
Η Λιβαδειά αποτελεί κίνητρο για τους δρομείς, όπως αποδείχτηκε στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της μικρής απόστασης από την Αθήνα (140χλμ περίπου), των άλλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Θήβα, Χαλκίδα, Λαμία, Άμφισσα κλπ) και όλης της Ελλάδας, λόγω της ποιότητας του αγώνα, της ασφάλειας, των παροχών και των ιδανικών διαδρομών που έχουν επιλεγεί με προσοχή από τους διοργανωτές,
Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από ΙΑΑΡ & ΑίΜδ και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου.
Εκτός από τον Ημι-Μαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης: 
Αγώνας 5.000 μ. ανδρών-γυναικών και μαθητών/τριών Λυκείου Αγώνας 1.150 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων Αγώνας 1.150 μ. αθλητών-τριών δροοίβ! ΟΙγηρίοδ.
Σημείωση: Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες
Την προκήρυξη του αγώνα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για την εγγραφή, τις παροχές, τις διαδρομές και άλλα χρήσιμα για τον αγώνα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Posted by Sourta Ferta on 5:20 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πατάμε τη Λιβαδειά στις 25/9. Έλα κι εσύ!!!! �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery