Συνέντευξη τύπου του 4ου Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνέντευξη τύπου του 4ου Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά.
 Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας Θανάσης Βλάχος και η Πρόεδρος του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς Γωγώ Θεοδώρου, θα δοθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Λιβαδειάς στο παλιό Δημαρχείο.
             Στην συνέντευξη θα δοθούν από τους ομιλητές πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, για τις αγωνιστικές λεπτομέρειες, για τις συμμετοχές και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί για την αρτιότερη διοργάνωση. Εκτός από τους προαναφερθέντες ομιλητές έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν, θεσμικοί συνεργάτες, χορηγοί, προμηθευτές και άλλοι υποστηρικτές της διοργάνωσης.
             Σημείωση  για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:  Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν οι κάρτες διαπίστευσης και πληροφοριακό υλικό. Υπενθυμίζουμε ότι χωρίς την κάρτα διαπίστευσης οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ δεν θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένα σημεία των εκδηλώσεων.
Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο site του Τροφωνίου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

                                                                                     Η οργανωτική Επιτροπή

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages