Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Δικαίωση!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Οι αποκαλύψεις της δημοκρατίας προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ξένης Δημητρίου. Οι εντολές για την εγκληματική διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και οι δύο διαρρήξεις για να «καούν» τα πειστήρια»

ΕΘΝΟΣ: «Βροχή εκατομμυρίων για ένα κανάλι»

Η εφημερίδα σημειώνει: «μετά από μαραθώνια δημοπρασία 66 ωρών το Δημόσιο συγκέντρωσε 246 εκατ. ευρώ από τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Μέχρι πού έφτασαν τα πονταρίσματα. Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Συνέχεια στα δικαστήρια προαναγγέλλουν οι χαμένοι».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Καρέ της ΤΙΒΙ με «μπάλα» και… δικαστήρια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πανελλαδική άδεια έλαβαν ο Σκάι του Γ. Αλαφούζου, η εταιρία του Καλογρίτσα, ο ΑΝΤ1 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντί συνολικού ποσού 246 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός διαδικασίας οι εταιρίες του ομίλου Βαρδινογιάννη, ο Alpha και ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ ο «διαγωνισμός» αναμένεται να συνεχισθεί με δικαστικές προσφυγές».

ΕΣΤΙΑ: «Νέα επιβάρυνσις για τα ακίνητα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η ιδιοκτησία στην χώρα μας τελεί υπό διωγμό. Μετά την επί τριετία ετήσια επιβάρυνση με πλέον των 3 δισ. (2,65 θεωρούνται εισπράξιμα) της ακίνητης περιουσίας από τον ΕΝΦΙΑ».

Η ΑΥΓΗ: «Κρίσιμο πεντάμηνο για την ανάπτυξη»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία του να αξιοποιηθεί η ανάπτυξη και να κατανεμηθεί με δικαιοσύνη και κυρίως στις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της οικονομίας. Πεντάμηνο- καμπή θα κρίνει την εξέλιξη της συζήτησης για την απομείωση του χρέους».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αν το πληρώσεις θα το σώσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το νομοσχέδιο του υπ. Περιβάλλοντος για τη νομιμοποίηση πολεοδομικών παραβάσεων που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση είναι μια γενναιόδωρη πρόσκληση σε ιδιοκτήτες να τακτοποιήσουν τις αυθαιρεσίες σε κτίρια που χτίστηκαν έως τις 28/7/2011».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ««Κλείδωσαν» οι τέσσερις άδειες»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «έπειτα από τριήμερο θρίλερ, που εξελίχθηκε υπό πρωτοφανείς συνθήκες, στις 3 το πρωί βγήκε «λευκός καπνός» από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, καθώς «κλείδωσαν» οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, με την πρώτη να δημοπρατείται στον ΣΚΑΙ».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Χιλιάδες παιδιά εκτός «στον αέρα» συμβασιούχοι εργαζόμενοι»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν χιλιάδες γονείς, οι οποίοι αναζητούν μία λύση για να στείλουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ: «Άδειες-καζίνο…»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στις 3 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η ιδιότυπη διαδικασία πλειστηριασμού για τις άδειες των καναλιών με αποκλεισμούς και εκπλήξεις. Από την τελική έκβαση της δημοπρασίας προκύπτει υψηλό τίμημα, το οποίο συνολικά για τις τέσσερις άδειες φθάνει τα 246 εκατ. ευρώ».

KONTRA NEWS: «Θρίαμβος του Νίκου Παππά και του Αλ. Τσίπρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «γέμισαν τα ταμεία του κράτους με το πρωτοφανές ποσό των 246.000.000 ευρώ τα οποία τόσα χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χάριζαν στους νταβατζήδες, πέρα από τα θαλασσοδάνεια που τους έδιναν. Τις άδειες πήραν, ΑΝΤ1 με 75.900.000 ευρώ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ με 73.900.000 ευρώ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ με 52.600.000 ευρώ και ΣΚΑΙ με 43.600.000 ευρώ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Τράπεζες: Μηνύματα αισιοδοξίας»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «περιορίζεται ο σχηματισμός νέων επισφαλειών. Καταγράφεται πρόοδος στις αναδιαρθρώσεις και στις διαγραφές. Στόχος η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων κατά 40% έως το τέλος του 2019».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Μάχη για 50 δισ.»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «αυστηρό πρόγραμμα για περιορισμό των μη εξυπηρετούμενων δανείων θέτουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες. Στόχος έως το 2019 να μειωθούν τα «κόκκινα» δάνεια με αναδιαρθρώσεις, διαγραφές και ειδικές ρυθμίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages