Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Στην οικία Σημίτη ο Στουρνάρας".
Η εφημερίδα γράφει ότι "η είδηση για την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της συζύγου του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος άρχισε να κυκλοφορεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κατά τις τέσσερις. Δύο ώρες αργότερα ένα μαύρο Καγιέν στάθμευε έξω από την οικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην οδό Αναγνωστοπούλου. Οι άνδρες ασφαλείας άνοιξαν σε δευτερόλεπτα την αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου και μια γνώριμη φιγούρα δρασκέλισε με ταχύτητα τα σκαλιά της πολυκατοικίας. Ήταν ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας οι οποίος επισκέφθηκε τον πολιτικό μέντορά του για ανταλλαγή απόψεων και συμβουλές".

ΕΘΝΟΣ: "Ανοίγουν ΚΕΠ για "κόκκινα " δάνεια".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ ύψους 15 εκατ. ευρώ ξεκινούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία σε όλη τη χώρα των 30 Κέντρων Ενημέρωσης-Υποστήριξης Δανειοληπτών. Τα ΚΕΥΔ επιδοτούνται με κοινοτικά κονδύλια και το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως αποκαλύπτει το "Έθνος", δημοσίευσε τη σχετική πρόσκληση ώστε η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους να υποβάλει τις προτάσεις για το στήσιμο του δικτύου σε 24 περιφερειακές ενότητες".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μειώσεις φόρων με ψαλίδι στο Δημόσιο".
Η εφημερίδα γράφει ότι "καταργήσεις και μειώσεις φόρων καθώς και μείωση κρατικών δαπανών περιλαμβάνει η "Συμφωνία Αλήθειας" που παρουσίασε προχθές το βράδυ από το βήμα της 81ης ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε μία κατάμεστη αίθουσα ανέλυσε μία προς μία τις θέσεις του "οδικού χάρτη" που παρουσίασε και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν "άλμα στο μέλλον".

ΕΣΤΙΑ: "Ζήτημα εκτροπής θέτει η ΝΔ. Σαφή τα μηνύματα του Κ. Μητσοτάκη".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κ. Κ. Μητσοτάκης αξιοποίησε την ομιλία του προς τις παραγωγικές τάξεις το βράδυ του Σαββάτου στο "Βελλίδειο", για να περιγράψει και να οριοθετήσει την "Συμφωνία Αλήθειας" με τους πολίτες και τους επενδυτές, στην οποία δεσμεύεται η Νέα Δημοκρατία."

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Είχε μέλι η Αττικής".
Η εφημερίδα γράφει ότι "στη Δικαιοσύνη θα διαβιβαστεί το πόρισμα ελέγχου της Τραπέζης της Ελλάδος για την Attika Bank. Η εν λόγω μη συστημική τράπεζα αποτέλεσε διαχρονικά πεδίο κυβερνητικών χειραγωγήσεων και δανειοδότησε με επισφαλείς εγγυήσεις ΜΜΕ και κόμματα. Οι πρωταγωνιστές του πρόσφατου παρελθόντος και το στοίχημα της νέας διοίκησης".

ΤΑ ΝΕΑ: "Το καραβάνι κόλλησε στα βοσκοτόπια".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η εξουσία φθείρει συν τω χρόνω, αλλά η κατάχρηση εξουσίας αποσταθεροποιεί άμεσα. Μέσα σε εβδομήντα δύο ώρες, το αφήγημα επικυριαρχίας της κυβέρνησης υπέστη πολλαπλά και σοβαρά πλήγματα. Οι κυβερνώντες απέτυχαν να επιβάλουν ακατανόητες μεθοδεύσεις στα τραπεζικά, στην τηλεοπτική αδειοδότηση και στη Δικαιοσύνη. Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον διοικητή της ΤτΕ σηματοδοτεί το τέλος των κυβερνητικών παρεμβάσεων στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής'.

Kontranews: "Συνέλαβαν δυο Έλληνες δημοσιογράφους μεταμφιεσμένοι παρακολουθούσαν τον Νίκο Παππά".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "καταδρομική επιχείρηση στην Νέα Υόρκη για να παγιδεύσει τον Νίκο Παππά, φαίνεται πως έστησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Δημοσιογράφοι καναλιών που δεν πήραν άδεια μεταμφιεσμένοι σε μυστικούς πράκτορες ανέλαβαν ειδική αποστολή με στόχο να παρακολουθήσουν τον Νίκο Παππά και στη συνέχεια τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στις επαφές τους και τις συνομιλίες που έχουν στην Νέα Υόρκη".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στο "μικροσκόπιο" του ΔΝΤ".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "την ακτινογραφία της κατάστασης και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας επιχειρεί από σήμερα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στους θεσμούς Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα και θα έχει επαφές με το οικονομικό επιτελείο και με παραγωγικούς φορείς της χώρας".

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages