Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Α.Κ.Ο. Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Α.Κ.Ο. Χαλκίδος

Έγινε σήμερα το απόγευμα σε αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας της οδού Αβάντων η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Η σχετική απαρτία των μελών εξασφαλίστηκε από την πρώτη συνεδρίαση αφού τα παρόντα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΑΚΟΧ ξεπέρασαν το πενήντα συν ένα που από το καταστατικό προβλέπεται.
Στην σύντομη ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΚΟΧ κ. Γιώργος Κυριάκης παρουσίασε στα μέλη τα έργα της απερχόμενης διοίκησης.
Φορτισμένος συναισθηματικά πολλές φορές διέκοψε την ομιλία του στην σύντομη ανασκόπηση της παρουσίας του στα τελευταία Δ.Σ του συλλόγου καθώς και την περισσότερο από 15 χρόνια παρουσία του στον ΑΚΟΧ.

Τόνισε ότι ο ΑΚΟΧ είναι ο σύλλογος της συνέπειας και του ήθους που υπηρετεί τα ολυμπιακά ιδεώδη την ευγενή άμιλλα  και τις αρχές του ολυμπισμού και όποιος πιστεύει σε αυτά έχει και μια θέση στον ΑΚΟΧ όποιος ονειρεύεται αντιαθλητικές δράσεις και και πρακτικές θα βρει την πόρτα του ομίλου κλειστή όπως επανειλημμένα έκανε μέχρι σήμερα.










Στην συνέχεια έγιναν εκλογές για το νέο Δ.Σ. και εκλέχτηκαν στο εννεαμελές Δ.Σ με την παρακάτω σειρά οι:

1. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ     23

2. ΚΑΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               19  

3. ΑΗΔΟΝΗ ΙΛΙΑΝΝΑ               17

3. ΡΑΝΤΟΪΚΟΒΙΤΣ ΝΕΝΑΝΤ    17

4. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     16

4. ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ       16

5. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ    15

6. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΖΗΣΗΣ              14

7. ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ         13


Με την ολοκλήρωση της εκλογής και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη: Πρόεδρος: Χριστοδούλου Πέτρος Αντιπρόεδρος: Κάστας Γεώργιος Γεν. Γραμματέας: Τωμαδάκης Σταύρος Ταμίας: Αηδόνη Ήλια Β' Αντιπρόεδρος: Ραντοίκοβιτς Νεναντ Έφοροι Αγωνιστικής: Χριστοδούλου Πέτρος Δεδούσης Νικόλαος Έφοροι Προαγωνιστικής: Αγγελάτος Ζήσης Καραμάνος Γιώργος Έφορος Τεχνικής: Ραντοίκοβιτς Νέναντ Εκπρόσωποι στην ΚΟΕ Χριστοδούλου Πέτρος Παπανδρέου Ανδρέας Εκπρόσωπος στην ΕΟΥΔΑΤΚ Ραντοίκοβιτς Νεναντ Καλή Δύναμη σε Όλους








*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages