Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επισκέψεις σε έργα απο τον Δήμαρχο Χαλκι΄δέων Χρ. Παγώνη

Σειρά επισκέψεων σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Στόχος, ήταν να δει τις παρεμβάσεις που έγιναν ή γίνονται και παράλληλα να ενημερωθεί για προβλήματα, έχοντας και προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες.
Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο διδακτήριο του 9ου Δημοτικού Σχολείου στη συνοικία Κανήθου, στο οποίο επισκευάστηκε ο φέρων οργανισμός, έγινε αποξήλωση και αντικατάσταση των επιχρισμάτων και στη συνέχεια χρωματισμοί. Συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Καθαροσπόρη, ο δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του σχολείου Β. Κόνσολα και άλλους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον που επέδειξε η Δημοτική Αρχή και αποκαταστάθηκαν προβλήματα του διδακτηρίου.
Ακολούθησε επίσκεψη στο 22ο Δημοτικό Σχολείο, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην Κάνηθο, όπου ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρήσει στη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος επισκέφθηκαν τη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς και συγκεκριμένα τον Παιδικό Σταθμό, στον περιβάλλοντα χώρο του οποίου, κατασκευάζεται Παιδική Χαρά, από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου.
Επίσης, κατά την παρουσία του στη Δροσιά, ο δήμαρχος επισκέφθηκε και τον περιφερειακό δρόμο, που διανοίχθηκε πρόσφατα και ο οποίος όταν ασφαλτοστρωθεί, θα λύσει πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα, κυρίως στο κέντρο.
Αμέσως μετά ακολούθησαν επισκέψεις σε περιοχές της Δημ. Ενότητας Ληλαντίων. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθανάσιο Τριανταφύλλου, επισκέφθηκε στον Μύτικα, το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα που επισκευάζεται και στο οποίο θα στεγαστεί και το Κέντρο Αγροτουριστικής Πληροφόρησης. Ιδιαίτερα χρήσιμες ήταν στη συνέχεια οι συναντήσεις του δημάρχου με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αφρατίου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Τριανταφύλλου και του Τοπικού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Ζαχαριά. Επισκέφθηκαν αρχικά το κτίριο του Δασικού Συνεταιρισμού, το οποίο διαμορφώθηκε για να χρησιμοποιηθεί για άσκηση πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων. Παράλληλα ο δήμαρχος ενημερώθηκε για προβλήματα περιοχών του Αφρατίου, για τα οποία είπε ότι κάποια θα αντιμετωπιστούν άμεσα τις επόμενες ημέρες και κάποια άλλα θα ιεραρχηθούν, με σκοπό να βρουν λύση, με τη νέα χρονιά.
 Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, οι συνεχείς επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων και οι συναντήσεις του με δημότες, δείχνουν το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για κάθε γειτονιά. Όπως διευκρίνισε, δόθηκε προτεραιότητα στην επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων, όπου απαιτείτο, έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να μην υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
“Προσπαθούμε, δήλωσε ο δήμαρχος, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά για τη χώρα μας και κυρίως για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, ιεραρχώντας τις ανάγκες όλων των περιοχών του Δήμου μας”.
                                                                                                    
                                                                                                   Γραφείο Τύπου
                                                                                               Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επισκέψεις σε έργα απο τον Δήμαρχο Χαλκι΄δέων Χρ. Παγώνη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery