Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού " Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας"

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Θεωρώντας την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ως κορυφαίο μέλημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, επιδιώκει πάντα την συμμετοχή του Δήμου  σε εκθέσεις, συνέδρια και κάθε διοργάνωση που μπορεί να προβάλει το πλούσιο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, περιλαμβάνεται και η συμμετοχή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού στη φετινή διοργάνωση "Open House" της Πρεσβείας μας, για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, στην Ουάσιγκτον.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς από την Πρεσβεία πέρασαν σχεδόν 2000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, να δοκιμάσουν ελληνικά προϊόντα και να μάθουν λεπτομέρειες για την Έκθεση "The Greeks: Agamemnon to Alexander the Great", που φιλοξενείται επί του παρόντος στο Μουσείο National Geographic της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Η παρουσία του Δήμου μας ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα την αποστολή ευχαριστήριας επιστολής των διοργανωτών προς της Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Λίνα Ευσταθίου.

Posted by Sourta Ferta on 11:30 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού " Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας" �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery