Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το CLLD/LEADER στον Δήμο Καρύστου. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το CLLD/LEADER στον Δήμο Καρύστου.

Ο Δήμος Καρύστου μαζί με την Αναπτυξιακή Εύβοιας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΑΣΕ), το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν  δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κάρυστο και τα Ν. Στύρα, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του επιχειρησιακού σχεδιασμού του τοπικού προγράμματος <<CLLD/LEADER ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ>>.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε πλήθος ιδιωτών, αγροτών, αλιέων και εκπροσώπων συνεταιρισμών και συλλόγων, που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου Καρύστου.

Στην εκδήλωση που έγινε στην Κάρυστο, τον Δήμο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Καρύστου κ.  Λευτέρης Ραβιόλος ενώ στο πάνελ συμμετείχε επίσης το μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ζάχος Χατζηνικολής. Στην εκδήλωση των Νέων Στύρων, ο Δήμος Καρύστου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αλέξανδρο Αλούκο.  Από πλευράς Δήμου Καρύστου, τονίστηκε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν πλήρως οι επενδυτικές δυνατότητες του προγράμματος ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη χρηματοδοτική απορρόφηση.
Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας - ΟΑΣΕ παρουσίασαν αναλυτικά τις δράσεις του Προγράμματος και απάντησαν σε απορίες και ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Παράλληλα,  το έντονο ενδιαφέρον αποτυπώθηκε με την κατάθεση εντύπων εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος  που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων του Δήμου Καρύστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο anevialeader@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).


*******************************************************************************

Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages