Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Η THERAPYLAB φυσικοθεραπευτικός υποστηρικτής του Ηρακλή Χαλκίδας Kings

Ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με την THERAPYLAB που αναλαμβάνει  την πρόληψη και φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση των αθλητών βόλεϊ της ανδρικής ομάδας.
Το TherapyLab είναι μια εταιρεία (ΚΟΙΝΣΕΠ) επιστημόνων με υψηλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση που στόχο έχει την διεπιστημονική αποκατάσταση και ευεξία του ασθενή. Υπό τη στέγη του TherapyLab λειτουργούν υπηρεσίες ιατρικού και παραϊατρικού αντικειμένου, καθώς και δράσεις προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης.
Το TherapyLab έχει έδρα στην Αθήνα ενώ δραστηριοποιείται στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του κλειστού γυμναστηρίου Κανήθου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας με το σύνολο σχεδόν του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τη  διοίκηση του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας Γιάννης Καρκαλής, στην σύντομη εισήγηση του εκ μέρους της διοίκησης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας TherapyLab, τον Πρόεδρο Γεώργιο Τσατσάκο (φυσικοθεραπευτή), την Αντιπρόεδρο κ. Ευγενία Πίσχινα (φυσικοθεραπεύτρια) και το μέλος Θωμά Τάτση (φυσικοθεραπευτή),  για την έναρξη της συνεργασίας αυτής και αναφέρθηκε στα οφέλη τα οποία προκύπτουν ιδιαίτερα για την υγεία των αθλητών, μίλησε για τα κύρια σημεία του πλάνου συνεργασίας στον βαρυσήμαντο αγωνιστικό τομέα για έναν επαγγελματικό σύλλογο, που φέτος θα εκπροσωπήσει την πόλη στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ της χώρας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο κ. Γεώργιος Τσατσάκο και η κ. Ευγενία Πίσχινα οι οποίοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν την ομάδα για την συνεργασία αυτή, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volleyleague, ανέλυσαν τα πλαίσια που αφορούν τη συνεργασία και υποσχέθηκαν να καλύψουν κάθε ανάγκη που θα προκύψει.
Ακολούθησε διάλογος, μέσω του οποίου οι παίχτες του Ηρακλή Χαλκίδας Kings και ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης, βρήκαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε διάφορα εξειδικευμένα ζητήματα πρόληψης, μετρήσεων, φυσικοθεραπείας, να διευθετήσουν ζητήματα και να λύσουν σχετικές απορίες.
Η TherapyLab θα αντιμετωπίσει κάθε αθλητή του Ηρακλή Χαλκίδας Kings ξεχωριστά και εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός, συμβάλλοντας και εκείνη ώστε οι αθλητές της ομάδας να παρουσιάζουν σε κάθε αγώνα το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/

Posted by Sourta Ferta on 4:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Η THERAPYLAB φυσικοθεραπευτικός υποστηρικτής του Ηρακλή Χαλκίδας Kings �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery