Ετήσιος αγιασμός Α.Ο.Πισσώνα - Φουρτούνα Video - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ετήσιος αγιασμός Α.Ο.Πισσώνα - Φουρτούνα Video

Με μια μικρή - σεμνή εκδήλωση θέλησε και φέτος το Δ.Σ του Α.Ο. Πισσώνα να ξεκινήσει την νέα αγωνιστική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Βασίλης Χατζής,ο Γεν. Γραμματέας κ. Σαλλής Ιωάννης, ο ταμίας κ. Γκουβούσης Γεώργιος, ο προπονητής κ. Γκάβαλης Παναγιώτης και όλοι οι παίχτες της ομάδας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα αγωνιστική χρονιά που οι υποχρεώσεις της σε λίγο καιρό από σήμερα ξεκινάνε.

Στην σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και ο Δήμαρχος Διρφύων- Μεσσαπίων κ.  Γιώργος Ψαθάς άνθρωπος που είναι πάντα κοντά στους δημότες του, τόσο με την τυπική ιδιότητα του τοπικού άρχοντα, όσο και με την πιο αγαπημένη του ιδιότητα αυτή του ανθρώπου του αθλητισμού που τόσα χρόνια με συνέπεια υπηρέτησε και υπηρετεί.

Μετά το πέρας του αγιασμού έγινε η καθιερωμένη προπόνηση και μετά όλοι μαζί βρέθηκαν σε όμορφη ταβέρνα με παραδοσιακούς μεζέδες. κρασί, μπύρα και πειράγματα μεταξύ των παιχτών.

Καλή αγωνιστική χρονιά. Δώστε τον καλλίτερο εαυτό σας  για την ομάδα,τον αθλητισμό και την προσωπική σας υγεία και μην ξεχνάτε ότι, χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Καλή χρονιά σε όλους.

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages