Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΑΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-2 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΑΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-2

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος η νεανική ομάδα μας  δεν τα κατάφερε απέναντι στον Α.Ο. Αίας Χαλκίδας και ηττήθηκε με 2-0.
Το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό για την ομάδα μας που παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια.
Από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα που είχε, δεν έδωσε τη ευκαιρία στην ομάδα μας να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ, αντιθέτως σε μία αντεπίθεση ο Αντίοχος στο 27΄σημείωσε το πρώτο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο δεύτερο γκολ του Pascari  στο  48΄έφερε την ομάδα μας με την πλάτη στον τοίχο, αλλά παρόλα αυτά  προσπάθησε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Παπαγεωργίου και Σπυράκη για να μπει πάλι στο παιχνίδι, χωρίς όμως να έρχεται  κάποιο γκολ.
Όσο περνούσε ο χρόνος η αντίπαλη ομάδα με καθυστερήσεις προσπαθούσε να κόψει τον ρυθμό του αγώνα, και έτσι  το τελευταίο σφύριγμα έφερε την φιλοξενούμενη ομάδα νικήτρια με 2-0.
Χαρακτηριστικό του αγώνα η παρουσία του κόσμου αλλά και η προσφορά τις ομάδας μας ( καφέ ή αναψυκτικού ΔΩΡΕΑΝ)  σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα και βοήθησαν με την οικονομική τους ενίσχυση για τα έξοδα της διαιτησίας.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Θεοδώρου, Ζειμπέκη και Σέρρα.

Α.Ε.Λ. Πετράκης, Χαλιώτης, Μαίσογλου, Φλώρος,  Κέντρος, Ndoi , Σπυράκης ,
Μάκ Κόλλιας( 54΄Καλέντζης), Καρλατήρας (46΄Νάνος), Παπαγεωργίου , Moco (62΄Παλαιολόγος).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 16/10 και ώρα 12.00 τον ΠΑΟ Κανήθου στο γήπεδο της Δροσιάς.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages