Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν, είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) αλλοδαποί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, κατηγορούμενοι για κλοπές από υποκαταστήματα αλυσίδας super market περιοχών της Βοιωτίας. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη τροφίμων, καλλυντικών κ.α.

Έξι (6) ημεδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Λιβαδειά και ένας στον Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (41,1) γραμμαρίων.

Ημεδαπός σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, καθώς και δύο στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    Τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ.  Ευβοίας αντίστοιχα.
•    Δύο ημεδαποί επίσης σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα.
•    Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας.
•    Αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν, είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery