Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Τεστ: Υπολογίστε την ηλικία της καρδιάς σας


Ανησυχείτε μήπως η καρδιά σας έχει γεράσει πρόωρα, βάζοντάς σας σε κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό; Το παρακάτω τεστ θα σας δείξει εάν είναι ώρα να αλλάξετε τις συνήθειές σας ώστε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής που θα σας προφυλάξει!

Το τεστ αναπτύχθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας και το Βρετανικό Καρδιολογικό Ίδρυμα. Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φέτος επικαιροποιήθηκε ώστε παρέχει επίσης συμβουλές προστασίας της καρδιάς.

Οι 16 ερωτήσεις του τεστ αποκαλύπτουν ποια είναι η ηλικία της καρδιάς σας σε σύγκριση με την κανονική σας ηλικία, εξηγεί γιατί πρέπει να γνωρίζετε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης σας και δίνει συμβουλές για το πώς θα ρίξετε την ηλικία της καρδιάς σας. Το τεστ απευθύνεται σε άτομα άνω των 30 ετών.

Σύμφωνα με τη Γιοχάνα Ράλστον, εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Καρδιολογικής Ομοσπονδίας, «το εργαλείο αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη προειδοποίηση για να εφαρμόσει κανείς απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής του που θα βελτιώσουν την υγεία της καρδιάς του και την ευημερία του».

Πηγαίνετε στo link

 https://www.nhs.uk/Conditions/nhs-health-check/Pages/check-your-heart-age-tool.aspx

για να κάνετε το τεστ

Οδηγός συμπλήρωσης του τεστ

Αρχικά θα πρέπει να καταχωρίσετε ημερομηνία γέννησης (date of birth), φύλο (gender), εθνοτική ομάδα (ethnic group - ορισμένες ομάδες του πληθυσμού είναι πιο ευάλωτες στην καρδιοπάθεια από άλλες), καθώς και ύψος (height) και βάρος (weight). Σημείωση: Το πεδίο Ταχυδρομικός Κώδικας (postcode) αφορά μόνο σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης, θα πρέπει να δηλώσετε εάν έχετε ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου (cardiovascular disease), διαβήτη (diabetes), ρευματοειδούς αρθρίτιδας (rheumatoid arthritis), χρόνιας νεφροπάθειας (chronic kidney disease), κολπικής μαρμαρυγής (atrial fibrillation) ή οικογενειακό ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου (συγκεκριμένα, συγγενής πρώτου βαθμού κάτω των 60 που έχει διαγνωστεί με καρδιοπάθεια – “Has a close relative under 60 been told they have a cardiovascular disease?”).

Θα πρέπει να αναφέρετε ακόμη εάν καπνίζετε (“Do you smoke?”), εάν γνωρίζετε τα επίπεδα της χοληστερίνης και της αρτηριακής σας πίεσης (“Do you know your cholesterol?” / “Do you know your blood pressure?”) και ένα έχετε λάβει ποτέ θεραπεία για υπέρταση (“Have you ever received blood pressure treatment?”).

Στο τέλος, πατάτε το μπλε πλαίσιο “Get Results” για να δείτε τα αποτελέσματα.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:20 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Τεστ: Υπολογίστε την ηλικία της καρδιάς σας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery