Αγιασμός Σχολής ,σε Σεμινάριο Ολυμπιακού οι Προπονητές μας και Εργομετρικά Τεστ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αγιασμός Σχολής ,σε Σεμινάριο Ολυμπιακού οι Προπονητές μας και Εργομετρικά Τεστ

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής στις εγκαταστάσεις μας , παρουσία  αθλητών, αθλητριών γονέων και φίλων της Σχολής.
Ο πάτερ Χρήστος που έκανε τον αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Εκτός από τους παλαιούς και νέους αθλητές για πρώτη φορά ήταν παρών και το νέο τμήμα (κοριτσιών ) της Σχολής.
Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Νικ. ο Ρόγκας  ενημέρωσε  τους γονείς για τους στόχους και επιδιώξεις της σχολής στην επερχόμενη αθλητική χρονιά και ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους γονείς που στηρίζουν με την παρουσία των παιδιών τους και δείχνουν απέραντη εμπιστοσύνη στη Σχολή μας .
Πραγματοποιήθηκε και ήταν παρών οι προπονητές μας κ.κ Ρόγκας, Καλέντζης και Μαρίνος στο «6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Σχολών και την Διεύθυνση Ακαδημίας το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Το Σεμινάριο χωρίστηκε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο θεωρητικό κομμάτι το οποίο «φιλοξενήθηκε» το Σάββατο 8/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρακτικό το οποίο έγινε την Κυριακή 9/10 στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Το Σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα των  Διευθύνσεων Σχολών και Ακαδημίας των οποίων ηγούνται οι κ.κ Βασίλης Νάνος και Θόδωρος Ελευθεριάδης.
Το Σεμινάριο που έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά είχε ως σκοπό να μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία των προπονητών και των στελεχών της Ακαδημίας στους προπονητές των Σχολών μας και εκείνοι με την σειρά τους να μεταδώσουν όλα όσα έμαθαν στα παιδιά.
Είτε στα παιδιά που βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο ως διασκέδαση είτε στα παιδιά που είναι σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.
Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά ενεργό δίκτυο Σχολών  στην Ελλάδα και είναι υποχρεωμένος να προσφέρει γνώση και να είναι πάντα πρωτοπόρος.
Τέλος την Τετάρτη 12/10 θα πραγματοποιηθούν και τα εργομετρικά τεστ των αθλητών της Σχολής μας πάντα κάτω από την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού.
της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού.










*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages