Σε ένα "ολοκαίνουργιο" κολυμβητήριο ο φετεινός αγιασμός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε ένα "ολοκαίνουργιο" κολυμβητήριο ο φετεινός αγιασμός

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας, από τον αιδεσιμώτατο π. Ιωάννη Φαφούτη, ξεκίνησε η νέα κολυμβητική περίοδος για τους τρεις ναυταθλητικούς ομίλους της πόλης, τον ΝΟΧ, τον ΑΚΟΧ και τον Ευβοϊκό.
Η φετινή τελετή είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του Κολυμβητηρίου το 1989, η παρούσα Δημοτική Αρχή, προχώρησε στη ριζική επισκευή του. Συγκεκριμένα, έγιναν παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό, που είχε φτάσει πλέον στα όριά του και εγκυμονούσαν κίνδυνοι για την ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων. Επίσης, έγιναν ελαιοχρωματισμοί, οικοδομικές εργασίες για την επέκταση των αποδυτηρίων, αφού ο αριθμός των αθλητών έχει αυξηθεί.
Στην τελετή του αγιασμού παρέστη και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος είπε ότι ο Δήμος, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, προχώρησε στην επισκευή του Κολυμβητηρίου, θέλοντας να υπάρχουν συνθήκες απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας, σε αθλητές, προπονητές και γονείς. Παράλληλα, ανέφερε ότι η λειτουργία του σε ετήσια βάση, έχει κόστος 350.000,00€ και για τον λόγο αυτό, κάλεσε όλους να προστατεύσουν τις εγκαταστάσεις και να συνεργαστούν με τους υπευθύνους του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ για την εύρυθμη λειτουργία του Κολυμβητηρίου.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη, η οποία ευχήθηκε η νέα κολυμβητική περίοδος να έχει επιτυχίες και για τους τρεις ναυταθλητικούς ομίλους της Χαλκίδας.




                                                                                                    
                                                                                                   Γραφείο Τύπου
                                                                                               Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages