Απονομή πλακέτας στον ΠΑΟΚ απο τον Δήμαρχο Χρ. Παγώνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απονομή πλακέτας στον ΠΑΟΚ απο τον Δήμαρχο Χρ. Παγώνη

Στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου, βρέθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή Χαλκίδας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο Τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε και ο Παναθηναϊκός.
Πριν το παιχνίδι ο ΗΡΑΚΛΗΣ τίμησε τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος περιόδου 2015-2016 και ο πρόεδρός του Γιάννης Καρκαλής απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιάννη Καλμαζίδη.
Επίσης ο δήμαρχος Χαλκιδέων απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της διοίκησης του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Τζήκα, για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Παγώνης ανέφερε:
“Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σημαντικό αγώνα, έστω και φιλικό, με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΠΑΟΚ και την νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, που έδειξε πάρα πολύ καλά αντανακλαστικά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής και είμαι βέβαιος ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας και θα μας δώσει την ευκαιρία, σ΄ όλους τους φιλάθλους της Χαλκίδας, να απολαύσουμε καλούς αγώνες, αλλά και με όλη αυτή την προσπάθεια νομίζω ότι θα προσελκύσει και πολλούς νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το άθλημα του βόλεϊ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Χαλκίδας και βεβαίως καλή πορεία στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ, που φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια απ΄ την ίδρυση της”.
Ακόμη ο κ. Παγώνης αναφέρθηκε στην γενικότερη προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη του αθλητισμού: “Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στο δήμο και στον αθλητισμό, είτε με τα γήπεδα και τις υποδομές, είτε με την ενίσχυση των ομάδων με οποιοδήποτε τρόπο, έτσι ώστε η πόλη και ο Δήμος συνολικότερα να μπορεί να φιλοξενεί σημαντικούς αγώνες και σημαντικές πρωτοβουλίες στον αθλητισμό. Θέλω επίσης να σας πω ότι ήδη υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής και ολοκλήρωσης του κλειστού γηπέδου στο Ληλάντιο. Σε 15 μέρες θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και σε 5 μήνες ακόμα ένα σημαντικό κλειστό γυμναστήριο, όπως είναι το κλειστό στο Ληλάντιο που είναι παρατημένο απ΄ το 2004, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και ομάδες και παιδιά, ώστε να ασκούνται καθημερινά στα διάφορα αθλήματα”.
                                                                                                
                                                                                                   Γραφείο Τύπου
                                                                                               Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages