Η ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ενημερωθήκαμε σχετικά με την επίσκεψη κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προεξάρχοντος του κ. Κεγκέρογλου, συνοδευόμενου από τον κ. Έξαρχο και άλλων,  στις συναντήσεις του τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας  όσο και με τον Δήμαρχο Χαλκίδος για τα προβλήματα της Εύβοιας όπου ιδιαίτερη επισήμανση έγινε -κλασσικά-  στις παρακάμψεις Χαλκίδος και Βασιλικού και γενικά,  το οδικό δίκτυο της Εύβοιας.  Με τον αέρα που είχαν,  πιστέψαμε ότι θα ξαναεξαγγείλουν  τα έργα, όπως θυμόμαστε -πριν λίγα χρόνια δα-  έκανε ο κ . Χρυσοχοίδης που εξήγγειλε τα έργα που είχε ξαναεξαγγείλει  ο κ. Σημίτης και  πάει  λέγοντας …
Είναι φαιδρό να εμφανίζονται κόμματα που κυβέρνησαν 30 – 40 και… χρόνια  και  των οποίων εκπρόσωποι ήταν και είναι εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση , Δήμους και Νομαρχίες,  να κόπτονται για την επίλυση ζητημάτων,  που είχαν όλο τον εύλογο χρόνο και χρήμα (ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων) για να τα λύσουν.  Οι πολίτες της Εύβοιας και ιδιαίτερα της Χαλκίδας, τους  έδωσαν στήριξη και ανοχή,  αλλά φως δεν είδαν και δεν πρόλαβαν  να λησμονήσουν τους λόγους για  τους οποίους απαξιώθηκαν στην συνείδηση τους.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ έχει αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει, σε συνεργασία και με τις τοπικές αρχές σε περιφέρεια και δήμο να λύσει τα ζητήματα βελτίωσης του οδικού δικτύου και όχι μόνο,  προκειμένου να μπορέσει να μπει η Εύβοια σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία και στον 21ο αιώνα επιτέλους. Δεν χρειάζεται να μας εξαγγείλουν άλλα έργα υποδομής.
Παρά την οικονομική καταστροφή που παρέδωσαν την χώρα,  μέσα τις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες,  η Κυβέρνηση δρα. Ήδη υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση των σπιλώσεων στην παραλία της Χαλκίδας  μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και της Αναδόχου εταιρείας, η οποία εγκαθίσταται εντός των ημερών, αποκαθίσταται ο δρόμος προς την Κάρυστο μετά τις ζημιές από τις πυρκαγιές….  Και είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Εύβοιας γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και επειδή δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ξέρουν να εκτιμούν.
Για την επικείμενη επίσκεψη αντιπροσωπίας της Νέας Δημοκρατίας , θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages