Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Είναι απαραίτητη η ούρηση μετά το σεξ;


Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι οι γυναίκες μετά το σεξ πρέπει να ουρούν ώστε να αποφεύγουν τις ουρολοιμώξεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάγεστε από το κρεβάτι για να επισκεφθείτε την τουαλέτα αμέσως μόλις τελειώνει το σεξ, αλλά ναι, υπάρχει μία ισχυρή δόση αλήθειας πίσω από τον ισχυρισμό.
Ένας σημαντικός αριθμός βακτηρίων κατά τη διάρκεια του σεξ ωθούνται προς την ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη, αυξάνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ουρολοίμωξης.
H κένωση της κύστης μετά το σεξ (αλλά και πριν) μπορεί να συμβάλει στην απομάκρυνση αυτών των βακτηρίων— αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως θα πρέπει να έχετε «χρονόμετρο» στην αγκαλιά και την επαφή με τον σύντροφό σας μετά τη σεξουαλική επαφή. Μην θυσιάζετε αυτές τις όμορφες στιγμές.
Επίσης, αν δεν έχετε πραγματικά ανάγκη να ουρήσετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιέσετε τον εαυτό σας ώστε να βγάλετε με το ζόρι μια ή δύο σταγόνες, αφού έτσι κι αλλιώς αυτή η ποσότητα δεν είναι αρκετή για να καθαρίσει το σύστημα.
Πιο σημαντικό είναι να ουρείτε κάθε φορά που αισθάνεστε την κύστη σας γεμάτη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί αν τα κρατήσετε, οι πιθανότητες ουρολοίμωξης αυξάνουν σημαντικά- με ή χωρίς σεξ.

Posted by Sourta Ferta on 10:35 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Είναι απαραίτητη η ούρηση μετά το σεξ; �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery