Τα οκτώ πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς από το πρώτο ραντεβού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τα οκτώ πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς από το πρώτο ραντεβού

Από... ανάκριση πρέπει να περνά ο άντρας.
Εκτός από το να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια, θα πρέπει να προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε πληροφορίες για τον ίδιο, με διακριτικότητα πάντα
Για τις γυναίκες είναι σημαντικό να μάθουν κάποιες πληροφορίες για το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Εκτός από το να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια, θα πρέπει να προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε πληροφορίες για τον ίδιο, με διακριτικότητα πάντα.
 
Η ψυχαναλύτρια , Καταρίνα Οχάνα, επισημαίνει στην γερμανική εφημερίδα Bild ότι, στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά αλλά και τα μάτια μας καθώς επίσης να απαντάμε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που μας κάνει.

Δεν αξίζει να παρουσιάσουμε μία εικόνα για τον εαυτό μας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μόνο και μόνο για να κάνουμε μία σχέση.
 
Το πρώτο ραντεβού είναι καταλυτικό για το μέλλον μιας σχέσης, υπογραμμίζει η Γερμανίδα επιστήμονας, προσθέτοντας πως, για το λόγο αυτό μία γυναίκα θα πρέπει να αποσπά δέκα πληροφορίες για τον άνθρωπο που την ενδιαφέρει.

Οκτώ πληροφορίες που πρέπει κανείς να μάθει από το πρώτο ραντεβού

1.Μπορεί να έχω μέλλον μαζί του; Βεβαίως μετράει η πρώτη εντύπωση αλλά το πρώτο ραντεβού είναι καθοριστικό αφού αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες.

2.  Δείχνει ενδιαφέρον γι' αυτά που του λέω; Εάν δεν είναι καλός συνομιλητής, τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περαιτέρω με το θέμα.

3.Πόσο καιρό διήρκεσε η μεγαλύτερη σχέση του άλλου; Εάν είχε μόνο σύντομες σχέσεις, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δύσκολα μπορεί να δεσμευτεί και κατά συνέπεια να κάνει μία γόνιμη σχέση.

4. Ποιο είναι τι επάγγελμά του; Η δουλειά είναι το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας.

5. Ποια είναι τα χόμπι του; Είναι ωραίο να έχεις με τον άλλο παρόμοια χόμπι.

6. Μένει μόνος του ή με τους γονείς του; Για παράδειγμα, αν ζει με τη μαμά του και δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, σημαίνει ότι αποφεύγει να αναλάβει ευθύνες.

7.Μήπως έχει ζώα; Ειδικά τα άτομα με αλλεργίες, θα πρέπει να ξέρουν.

8. Πότε σκέφτεται να κάνει οικογένεια;

Αν έχετε εντελώς διαφορετικές ιδέες για τον οικογενειακό προγραμματισμό, τότε είναι δύσκολο να έχετε κοινό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages