Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, (25) κλοπές από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής

Κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (115) ευρώ

Συνελήφθη, προχθές (19-10-2016) το βράδυ σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην παραπάνω περιοχή, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το κατάστημα, ενώ στην ταμειακή του μηχανή τοποθετήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Προχθές βραδινές ώρες, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο κατάστημα και αφού αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (115) ευρώ και ένα κλειδί, το οποίο χρησιμοποίησε για την είσοδο του στο κατάστημα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, είχε διαπράξει (25) κλοπές από το παραπάνω κατάστημα, ενώ το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε, ανέρχεται στις (3.000) ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages