Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής


Διεθνές   Φιλικό για την Ομάδα Παίδων  και   Εργομετρικά τεστ για του Αθλητές μας.
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής ήταν η Κυριακή 16/10 και οι αθλητές της Σχολής μας  το γιόρτασαν με φρούτα.
Μάλιστα έγινε και ανταλλαγή φρούτων μεταξύ αθλητών, συζήτησαν με  τους προπονητές τους  για το τι πρέπει να προσέχουν στην διατροφή , και  έγραψαν έκθεση με θέμα την υγιεινή διατροφή.

Μετά τον καρδιολογικό έλεγχο που πέρασαν οι αθλητές μας η Διεύθυνση της  Σχολής μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και  το εργομετρικό κέντρο "Life Ergo" έκανε  εργομετρικά τεστ στους αθλητές της Σχολής.

Τα εργομετρικά τεστ που διεξήχθησαν στους αθλητές μας θα  αξιολογηθούν και θα καταγραφούν  στην καρτέλα του κάθε ποδοσφαιριστή ( θα γίνει σύγκριση και με προηγούμενα αποτελέσματα) και μ' αυτόν τον τρόπο οι προπονητές μας θα  μπορέσουν  να δουλέψουν  τις αδυναμίες τους  αλλά και όλα τα θετικά του στοιχεία.
Τέλος διεθνές φιλικό θα παίξει την Πέμπτη 20/10 και ώρα 17.45 στις εγκαταστάσεις της Σχολής  η ομάδα Παίδων της Σχολής μας  με την αντίστοιχοι ομάδα  FC Grunewald από το Βερολίνο.
Η ομάδα FC Grunewald  είναι από τις 15/10 στην Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια και θα αναχωρήσει στις 22/10.
 Εκτός από τον φιλικό αγώνα που θα γίνει , η Διεύθυνση της Σχολής μας θα συνοδεύσει την Γερμανική αποστολή και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο Στάδιο Καραϊσκάκη αλλά και στο Μουσείο Ολυμπιακού,  που θα έχουν την δυνατότητα  όλα τα μέλη της αποστολής να ξεναγηθούν.




 *******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages