Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επίσκεψη Βουλευτών Σύριζα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκαν σήμερα οι Βουλευτές Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ακριώτης Γιώργος και Πρατσόλης Τάσος. Συζήτησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεωργακόπουλο Νίκο θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση αλλά και στην αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας.
Κοινή ήταν η διαπίστωση για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Βουλευτών και του Αστυνομικού Διευθυντή. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη δράση της υπηρεσίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης του Νομού Ευβοίας. Τα στοιχεία που τους παρέθεσε ο κ. Γεωργακόπουλος ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Έχει σημειωθεί μείωση της εγκληματικότητας και των ληστειών και με τον συντονισμό όλων των απαραίτητων ενεργειών και του υψηλού επιπέδου  των υπηρεσιών που παρέχονται από τους αστυνομικούς έχει εμπεδωθεί ένα αίσθημα ασφάλειας στο λαό της Εύβοιας.
Πληροφορήθηκαν επίσης αρμοδίως για την επικείμενη αναδιάρθρωση των τμημάτων καθώς και για την ίδρυση της Υπηρεσίας Άμεσης Δράσης στη Χαλκίδα, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Οι Βουλευτές ευχήθηκαν να συνεχιστεί η σπουδαία δουλειά που γίνεται και δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:40 μ.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επίσκεψη Βουλευτών Σύριζα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery