Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τραβούν το χαλί οι δανειστές»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «αναθεωρείται το έλλειμμα του 2015 την παραμονή των τελικών συζητήσεων για την αξιολόγηση! Επιπλέον 500.000.000 ευρώ. Βρέχει «βόμβες»! Σφίγγει ο κλοιός, παρότι όλοι βλέπουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει».

ΕΘΝΟΣ: «Ανασχηματισμός εξπρές από τον Τσίπρα»
Η εφημερίδα σημειώνει: «στις Βρυξέλλες πήρε τις τελικές του αποφάσεις ο πρωθυπουργός. Επισπεύδονται οι αλλαγές στο κόμμα με εκλογή γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας την Κυριακή. Ολόκληρη η λίστα με τα ονόματα. Θέμα 24ώρων η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης. Το δραματικό παρασκήνιο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Φόρο-σοκ για αγροτικά εισοδήματα»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «μεγάλες επιβαρύνσεις για 575.000 φορολογούμενους. Μισθωτοί και συνταξιούχοι με έσοδα από γεωργικές δραστηριότητες θα πληρώσουν αυξημένους φόρους έως 69,23%».

ΕΣΤΙΑ: «Αφελληνισμός των επιχειρήσεων»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όλο και πιο συχνά εκπρόσωποι όλων των κλάδων επιχειρηματικότητος στην Ελλάδα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την απεθνικοποίηση ή την χρεωκοπία του ελληνικού επιχειρείν».

Η ΑΥΓΗ: «Πίεση Ντράγκι για το χρέος»
Σύμφωνα με την εφημερίδα : «την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους τονίζει με τις συνήθεις προσεκτικές διατυπώσεις του ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης, κόντρα στην εκπεφρασμένη επιθυμία για αναβολή της συζήτησης από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Άλλη μια τρύπα στα νερά του Αιγαίου»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «άκαρπη η πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής με τους Ευρωπαίους ηγέτες να αναλώνονται σε συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίστηκαν στα δύο με τους «τέσσερις του Βίζεγκραντ» να επιμένουν στα τείχη».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πληρώστε την εφορία με ακίνητα»
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «αφού οδήγησε σε αδιέξοδο τους φορολογουμένους, με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις φόρων, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει διατάξεις που προβλέπουν την εξόφλησή τους μέσω της εκχώρησης των ακινήτων τους στο Δημόσιο».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Γυρίστε την πλάτη στους πολιτικο-επιχειρηματικούς καβγάδες»
Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και η ΝΔ, μαζί με τους άλλους «συνεταίρους», του 3ου μνημονίου, έχουν συμφέρον η πολιτική αντιπαράθεση να επικεντρώνεται στα ζητήματα της διαπλοκής, την οποία όλοι τους ευνοούν».

ΤΑ ΝΕΑ: «Το καραβάνι βάζει όπισθεν»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η κυβέρνηση αναζητά τώρα οδό διαφυγής για να ξεπεράσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στην απόπειρα ελέγχου των τηλεοπτικών σταθμών. Χαμηλές προσδοκίες για την άμεση έναρξη διαλόγου με στόχο τη διευθέτηση του χρέους».

KONTRA NEWS: «Λύση για χρέος μαζί με την αξιολόγηση»
Η εφημερίδα τονίζει ότι «απόφαση για τη δραστική μείωση του δημόσιου χρέους, μέχρι το τέλος του χρόνου, απαίτησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από τους Ευρωπαίους εταίρους, διαμορφώνοντας μια ισχυρή συμμαχία, προκειμένου να κάμψει τις αντιρρήσεις των Γερμανών».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η Ελλάδα μένει πίσω»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «οι υψηλοί φόροι και κυρίως η αντιπαραγωγική δαπάνη των εσόδων καθηλώνουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας σε επίπεδα που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για την ανάκαμψη της χώρας».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Πάγος από Μ. Ντράγκι»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «χάνεται η ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις για χαμηλότοκο δανεισμό. ΕΚΤ: «Είναι ακόμη νωρίς για συμμετοχή των ελληνικών ομολόγων στο QE. Θέμα βιωσιμότητας του χρέους θέτει η Φρανκφούρτη και προειδοποιεί Αθήνα και Βερολίνο».

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages