Α.Ο.Φοίνικας Ψαχνών - Α.Ε.Λ. 1-1 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο.Φοίνικας Ψαχνών - Α.Ε.Λ. 1-1

Παρουσία του Αντώνη Πριόνα η Προπόνηση των Κοριτσιών μας.
Σκόνταψε η ομάδα μας στον αγώνα με τον ΑΟ Φοίνικα Ψαχνών στο γήπεδο της Μακρυκάπας, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς που θα γινόντουσαν και τρείς εάν δεν ισοφάριζε ο Κουλοχέρης με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα, δημιούργησε φάσεις με τελικούς αποδέκτες τους Κουλοχέρη, Παπαγεωργίου και Κέντρο χωρίς να  καταφέρνουν να σημειώσουν κάποιο γκολ, αλλά και το δοκάρι είπε όχι στο σουτ του Moco στο 30΄.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά όταν δεν βάζεις γκολ το τρως, και σε μία αντεπίθεση η ομάδα του Φοίνικα προηγήθηκε με σουτ του Ματία στο 37΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  έπαιζε τον αντίπαλο  σαν την γάτα με το ποντίκι αναγκάζοντας την ομάδα του Φοίνικα σε καθυστερήσεις για να κερδίσει χρόνο, αλλά και να κόβει τον ρυθμό του παιχνιδιού,
Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα μας να δημιουργήσει ευκαιρίες που εξουδετέρωνε ο αντίπαλος τερματοφύλακας Κατσαρής σε τρείς περιπτώσεις, να γίνεται ο σωτήρας για την ομάδα του  αποκρούοντας  πέναλτι του Κουλοχέρη, αλλά και η τύχη με το μέρος του, αφού άλλες δύο φορές είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε προσπάθειες των Παπαγεωργίου και Moco.
Με όλα αυτά και με το σκληρό και προκλητικό παιχνίδι του Φοίνικα φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κουλοχέρης με κεφαλιά σημείωσε το γκολ και έδωσε για τη ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας, και τους αντιπάλους να ειρωνεύονται την προσπάθεια των αθλητών μας.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Γαβάθογλου με πολλά λάθη η κ.Νικολάου..


Α.Ε.Λ.
Πετράκης, Comacka (53΄Νάνος) ,  Κουλοχέρης  , Φλώρος, Ndoi, Παπαγεωργίου, Κέντρος, Σπυράκης ( 49΄Τζάνος),  Καρλατήρας , Moco, Μάκ Κόλλιας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο    26/11 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον Π.Σ.Κεραυνός Χαλκίδας.


Συνεχίζονται για την Σχολή οι εγγραφές για όλα τα τμήματα των αγοριών, με την προσέλευση και εγγραφές  να αυξάνετε και στο  τμήμα  των κοριτσιών,
Μάλιστα στην τελευταία προπόνηση για της αθλήτριες  έγινε παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας κ. Αντώνη Πριόνα  ο οποίος παρακολούθησε όλη την προπόνηση και   είπε τα καλύτερα για την προσπάθεια που γίνεται σε ένα καινούργιο τμήμα της Σχολής.
Μίλησε στις αθλήτριες και ταυτόχρονα δέχτηκε και ερωτήσεις που με ευχαρίστηση απαντούσε.
Στη συνέχεια μίλησε με τους γονείς για το γυναικείο ποδόσφαιρο και τα οφέλη του.
Τέλος μίλησε με τους κ.κ. Ρόγκα και Παπαθανασίου για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των γυναικείων τμημάτων.
Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί τον κ. Αντώνη Πριόνα για την παρουσία του στην προπόνηση, και του  εύχεται υγεία και επιτυχίες.



Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp.
                                      
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages