Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Όλα έτοιμα για το 1ο Dirt Games στη Χαλκίδα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4x4 και την Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας Χαλκίδος (ΑΜΛΕΧ) διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 το «1ο Dirt Games», στη χωμάτινη πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδος.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των οργανωτών στηρίζοντας έμπρακτα τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα που έχει την έγκριση της ομοσπονδίας και ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος οδηγών που λατρεύουν τη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας αφορά τόσο αγωνιστικά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R, αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμαστικών (ώρα 10.30), από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα προκριθούν στον τελικό. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου της ατομικής χρονομέτρησης είναι να καλύψει τη χρονομετρημένη διαδρομή (τρεις γύρους) στο μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους όπου θα μετρηθεί το άθροισμα των δύο καλύτερων γύρων. Ο νικητής προκύπτει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 2 γύρους. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας θα συμμετέχουν σε τελικό ενός (1) γύρου. Στην περίπτωση που οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας αντιστοιχούν σε δύο οδηγούς με κοινό αυτοκίνητο τότε ο νικητής θα προκύπτει από το χρόνο του 1ου σκέλους. Το μήκος της πίστας Δοκού Χαλκίδος είναι 2300 μέτρα, με τους αγωνιζόμενους να καλύπτουν 6900 μέτρα στις δοκιμές.
Ο αγώνας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσει κανείς αγωνιστική οδήγηση σε ασφαλείς συνθήκες και με χαμηλό κόστος.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 Συνέντευξη Τύπου
Με αφορμή το εν λόγω event, χθες το απόγευμα, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές, στο Μέγαρο Κότσικα, στη Χαλκίδα.
Από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, ήταν ο διευθυντής, Φώτης Γκούνης, ο Τεχνικός Συνεργάτης, Πανταζής Ρούσσος. Επίσης εκπρόσωποι των ΑΜΛΕΧ και της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4, καθώς και ο Νίκος Κόγιας, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Στέλιος Δάσιος, Αλυτάρχης αγώνων 4Χ4, ο Δημήτρης Καττής, Αλυτάρχης Αγώνων Ράλι και ο Κωνσταντίνος Σταύρου, που είναι και ο εμπνευστής της ιδέας του Dirt Game.
Να σημειωθεί ότι επελέγη η Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο ΠΕΙ Δοκού Χαλκίδας για τη διοργάνωση του event, δεδομένου ότι πληρή τις προϋποθέσεις για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός και έχει την απαραίτητη άδεια από την Περιφέρεια.
Αναμένεται να λάβουν μέρος και πρωταθλητές της Ελλάδας και το θέαμα θα είναι μοναδικό.
.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:50 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Όλα έτοιμα για το 1ο Dirt Games στη Χαλκίδα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery