Εξιχνιάσθηκαν συνολικά έντεκα (11) κλοπές & απόπειρες κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά έντεκα (11) κλοπές & απόπειρες κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 32χρονος ημεδαπός, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη συνεργών του
Οι δράστες, κινούμενοι με διαφορετικό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κάθε φορά, εντόπιζαν απομονωμένες κατοικίες, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και ακολούθως προέβαιναν στη διάρρηξη αυτών
 Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις (23.000) περίπου ευρώ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων & αποπειρών κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας.
Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 32χρονος ημεδαπός, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη συνεργών του.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα οι δράστες, κινούμενοι με διαφορετικό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κάθε φορά με σκοπό να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό και την σύλληψή τους από τις διωκτικές Αρχές, επέλεγαν απομονωμένες οικίες, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και ακολούθως προέβαιναν στη διάρρηξη αυτών.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 11-09 έως και 25-12-2015, οι δράστες ενέχονται στη διάπραξη έξι (6) κλοπών – διαρρήξεων και πέντε (5) αποπειρών κλοπών (κυρίως από εξοχικές κατοικίες), ενώ η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις (23.000) περίπου ευρώ.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages