Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκατρία (13) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενη για κλοπή από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, κατηγορούμενος για κλοπή από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Έξι (6) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

•    (2) στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

•    (2) ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,

•    (1) στη Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και

•    (1) στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα και στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παραεμπόριο, ενώ επιπλέον στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Ημεδαπός σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, ημεδαπός στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages