Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. Πισσώνα 2 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. Πισσώνα 2 - 0

Α.Ε.Λ.  – AO ΠΙΣΣΩΝΑ  2 – 0
ΜΕ ΝΙΚΗ 6-0 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
                   
 Η πολύ καλή απόδοση των αθλητών μας για 80΄ δεν έδωσε περιθώρια στην ομάδα του Πισσώνα  να μπορέσει να αντισταθεί και να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας είχε καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, έφτασε κοντά στο γκολ με Κουλοχέρη και Παπαγεωργίου στα πρώτα 30΄ του αγώνα και είδε τις προσπάθειες να καρποφορούν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με δυνατό σουτ του Κουλοχέρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε και άλλο την απόδοση της προσπάθησε να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ, δημιούργησε τις φάσεις από ωραίες προσπάθειες και συνδυασμούς με τελικούς αποδέκτες Παπαγεωργίου, Καρλατήρα, Κουλοχέρη αλλά ο τερματοφύλακας Χαλαστάρας έλεγε όχι.
Στο 60΄ο Κέντρος με δυνατή κεφαλιά είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, και στο 66΄ ο Κουλοχέρης με ωραίο πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας, που ήταν και αυτό που σφράγισε την νίκη μας, βελτιόνοντας έτσι και την βαθμολογική της θέση.
Μετά  80΄η ομάδα μας χαλάρωσε και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Πισσώνα να προσπαθήσει να σημειώσει γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνει.
Συγχαρητήρια για τους βοηθούς κ.κ. Νέγρη και Κυριάκη για τις υπόδειξης τους, όσο για τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο δεν θα σχολιάσουμε όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν, όπως και θα υπάρξει ενημέρωση  και προς την ΕΠΣ Ευβοίας αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας.


Α.Ε.Λ.
Πετράκης, Comacka (84΄Ζάνιος), Χατζηαντωνάκης,  Κουλοχέρης , Φλώρος, Ndoi ,   Κέντρος , Παπαγεωργίου, Σπυράκης ( 78΄Χαλιώτης),  Καρλατήρας ,Moco (88΄Μαόφης).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο    8/11 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Βατώντα την Ακαδ.Ποδοσφαίρου
Ν.Αρτάκης.
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα Νέων  στο πρωτάθλημα κερδίζοντας ύστερα από καλή εμφάνιση  με 6-0 στο γήπεδο των Ψαχνών την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.
Για την  ομάδα  μας τα γκολ σημείωσαν οι Καλέντζης , Παλαιολόγος από 2, Σπυράκης  και Λεοντής με πέναλτι.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages