Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν, περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαπές στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι προσποιούμενες εκπροσώπους γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών, δειγμάτιζαν και πουλούσαν σε υπαίθριο χώρο, διάφορα είδη μακιγιάζ, τα οποία αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης. Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω προϊόντα, χρηματικά ποσά κ.α.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και (4) κυνηγετικά φυσίγγια .

Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.

Δέκα (10) αλλοδαποί και ειδικότερα έξι στην Ερατεινή Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, δύο στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας στο  Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου και ένας στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα και αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας & Βοιωτίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, δύο (2) ημεδαπές στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για επαιτεία, ενώ από την ίδια Υπηρεσία, συνελήφθη επιπλέον μία ημεδαπή, για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:30 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν, περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery