Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Τα 27α γενέθλιά του γιόρτασε το Γ΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας

Τα 27α γενέθλιά του του γιόρτασε το Γ΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε. Διοίκηση και μέλη γιόρτασαν τα 27 χρόνια λειτουργίας και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, που παρευρέθη, τους ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, όχι μόνο για το Γ΄ΚΑΠΗ , αλλά και όλα τα αντίστοιχα Κέντρα Απασχόλησης Ηλικιωμένων του Δήμου.
Στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη και σε δράσεις της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι εντός των προσεχών ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής των καλύτερων σχεδίων του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, που αφορά στη Δημοτική Αγορά, διευκρινίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια, επιτέλους δρομολογήθηκε λύση για την αποκατάστασή της. Τόνισε ακόμη ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι έτοιμος να δημοπρατήσει την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του παλιού Κοιμητηρίου Χαλκίδας και περιμένει τις εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ. Πολιτισμού.
Παράλληλα, ο Χρήστος Παγώνης υπογράμμισε ότι ο Δήμος ενήργησε έγκαιρα και ετοίμασε μελέτες για τα συνοδά έργα του νέου Νοσοκομείου, στην περιοχή του υπεραστικού ΚΤΕΛ, που θα λύσουν πολλαπλά προβλήματα στην πόλη, μαζί με αυτό του Νοσοκομείου. Τέλος ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να αξιοποιηθούν Κοινοτικοί πόροι, μέσα από τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κατερίνα Κυριάκου Καλαμιώτη και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Ανυφαντής, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τουχτίδης και Γιώργος Μπουραντάς.                                                                                              
                                                                                                                         Γραφείο Τύπου
                                                                                                                     Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:00 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Τα 27α γενέθλιά του γιόρτασε το Γ΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery