Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 23χρονης συντρόφου του, σε περιοχή της Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 23χρονης συντρόφου του, σε περιοχή της Χαλκίδας


Συνελήφθη χθες (29-11-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε βάρος 23χρονης ημεδαπής συντρόφου του, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Ειδικότερα προχθές το βράδυ, αστυνομικοί που ενημερώθηκαν προηγουμένως από συγγενικό πρόσωπο της 23χρονης, την εντόπισαν νεκρή εντός ξύλινου παραπήγματος στην ανωτέρω περιοχή.

Από την αυτοψία που διενεργήθηκε και με βάση τα στοιχεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 23χρονης προκλήθηκε συνέπεια εγκληματικής ενέργειας, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στο πλαίσιο των άμεσων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίσθηκε χθες από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας ο 28χρονος, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και συνελήφθη κατόπιν Εντάλματος του Β’ Ανακριτή Χαλκίδας.

Την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages