Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Εξιχνιάστηκαν (6) κλοπές – διαρρήξεις και (1) απόπειρα κλοπής, από καταστήματα εστίασης και αναψυχής, στην περιοχή της Λιβαδειάς και της Αλίαρτου Βοιωτίας

Κατασχέθηκαν (580) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

Συνελήφθη, χθες (10-11-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών - διαρρήξεων που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε διάφορα καταστήματα, εντόπισαν το δράστη στην οικία του, από το εσωτερικό της οποίας κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (580) γραμμαρίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει το χρονικό διάστημα μεταξύ 21-09/26-10-2016, έξι (6) κλοπές – διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής (καφετέριες, ψητοπωλεία, κυλικείο), στην περιοχή της Λιβαδειάς και της Αλίαρτου Βοιωτίας, αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά, τρόφιμα, ποτά και τον ανωτέρω υπολογιστή, ο οποίος αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages