Εξιχνιάσθηκαν (4) αρπαγές τσαντών σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, οι οποίες είχαν διαπραχθεί την τελευταία εβδομάδα στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκαν (4) αρπαγές τσαντών σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, οι οποίες είχαν διαπραχθεί την τελευταία εβδομάδα στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 30χρονος συνεργός του

Επιπλέον, ο 37χρονος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) αρπαγές τσαντών, σε βάρος ανυποψίαστων πεζών γυναικών, οι οποίες είχαν διαπραχθεί μέσα στην τελευταία εβδομάδα στη Χαλκίδα.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες  (18-11-2016) το απόγευμα στη Χαλκίδα, ένας 37χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ακόμα 30χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της      17-11-2016, ο 37χρονος άρπαξε τη τσάντα από 53χρονη ημεδαπή, κινούμενος με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την περιοχή.

Από την περαιτέρω έρευνα και την ανάλυση του τρόπου δράστης, προέκυψε ότι ο 37χρονος μαζί με τον συνεργό του, επιβαίνοντας πάντα σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, είχαν προσεγγίσει τρεις (3) ακόμα γυναίκες, αφαιρώντας αιφνιδιαστικά τις τσάντες τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατά περίπτωση, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για συναφή και άλλα αδικήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages