Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) κλοπές σε βάρος διανομέων εταιρειών ταχυμεταφορών σε περιοχές της Χαλκίδας

Σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σε βάρος οκτώ (8) ανήλικων

Οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους, εντόπιζαν μοτοσικλέτες διανομέων και ακολούθως προέβαιναν στην αφαίρεση δεμάτων από τις μπαγκαζιέρες τους

Συνολικά αφαίρεσαν (14) δέματα, εκ των οποίων ορισμένα τα παρέδωσαν στους παραλήπτες τους, λαμβάνοντας το αντίτιμο της καταβολής τους, ενώ κάποια άλλα τα ιδιοποιήθηκαν παράνομα, είτε προέβησαν στην προσπάθεια πώλησής τους

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διακριβώθηκε η παράνομη δράση ομάδας ανήλικων, οι οποίοι προέβαιναν συστηματικά στην αφαίρεση δεμάτων από μοτοσικλέτες διανομέων εταιρειών ταχυμεταφορών, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, το χρονικό διάστημα από 02 έως και 11-11-2016, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ημεδαπών και ενός αλλοδαπού, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα μετά από σχετικές καταγγελίες και διενέργεια αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανήλικοι, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους, εντόπιζαν μοτοσικλέτες διανομέων και ακολούθως, κατανέμοντας ρόλους μεταξύ τους, προέβαιναν στην παρακολούθηση αυτών και στην αφαίρεση δεμάτων από τις μπαγκαζιέρες τους.

Συνολικά κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν δεκατέσσερα (14) δέματα, τα οποία στη συνέχεια ορισμένα από αυτά παρέδωσαν στους παραλήπτες τους, λαμβάνοντας το αντίτιμο της καταβολής τους.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους ανήλικους, κράτησαν στη κατοχή τους ορισμένα από τα δέματα, προκειμένου να ιδιοποιηθούν παράνομα το περιεχόμενό τους, ενώ για κάποια άλλα είτε προέβησαν στην προσπάθεια πώλησής τους (ως μεμονωμένα αντικείμενα), είτε τελικά στην καταστροφή του περιεχομένου τους.

Τα δέματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:50 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) κλοπές σε βάρος διανομέων εταιρειών ταχυμεταφορών σε περιοχές της Χαλκίδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery